Lucky Dice Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Paidia thelw na agorasw auto to pc > http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912014 Elpizw na aksizei ta lefta. kserete pws mporw na plhrwsw me paypal ???
SirKuo Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kalo to PC an k kapws iperboliko....File m protinw na ftiakseis mia dikia s sin8esi gt k ligotera tha s bgoun k tha exeis balei pio poiotika pragmata......Gt na plirwseis me paypal omws apo tn stigmh p to dineis me antikatabolh???
Lucky Dice Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Kalo to PC an k kapws iperboliko....File m protinw na ftiakseis mia dikia s sin8esi gt k ligotera tha s bgoun k tha exeis balei pio poiotika pragmata......Gt na plirwseis me paypal omws apo tn stigmh p to dineis me antikatabolh??? Ta lefta ta exw sthn paypal ...
darkslayer2 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 oxi kai pali oxi an ine na dosis 3xiliarika pare ena alienware pc gia oli tin eoniotita
SirKuo Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dn ginete na plirwseis me paypal + oti me ligotera lefta perneis kalitero PC....Ean eisai pano apo 18 pare ta lefta apo tn trapeza k balta sto logariasmo s
Lucky Dice Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dn ginete na plirwseis me paypal + oti me ligotera lefta perneis kalitero PC....Ean eisai pano apo 18 pare ta lefta apo tn trapeza k balta sto logariasmo s den eimai :/ oxi kai pali oxi an ine na dosis 3xiliarika pare ena alienware pc gia oli tin eoniotita mporw na parw alienware kai na plhrwsw me paypal ?
Recommended Posts