Jump to content

[Help] Animation dont showing DDS file on Shield (3D max)


Recommended Posts

Some one help me,i looking and read this topic http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=99061.0 but somethink dont work good!

Animation working cool , just only DDS file dont working .I changed many times utx in system weapongrp ... i dont have idea what happed .  :-\

 

omg1.jpg

Link to comment
Share on other sites

First a question: how you read that guide with 79 posts?

 

About the problem: I think it's the exporting that screwed up the UVW wrap.

 

Make sure you use the UVW unwrap modifier.

 

You could try the zmodeler step. Else you could try other versions of 3ds max (yup.. sorry.. I use 3ds Max 2009 now, at which I dont need the zmodeler step, but I do need the UVW unwrap modifier)

 

Good luck

 

 

PS: You get -1 karma for making 3 topics about more or less one problem, and for spamming. I see you want to see the topic, but I already decreased it from 300 to 100. Just support the forum by staying here, hanging around, post at some topics. Or donate :|

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock