seasoned Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Meta itan Aregato....Iparxei ena programataki p legete mame(kapos etsi pane xronia) to opoio eixe ola ta games p ipirxan palia me kermata (pacman kai ta sxetika).Itan ena game loipon me baseball kai enas paixtis legotan Aregato (trela home run :P) m ekatse kai to evaza meta gia ligo kairo. To thymamai aytoooo ;D Eliwna pacman!!! Yparxei akoma se ena site :P (dn to thymamai omws)
MainlyRaGe Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [offtopic] nai re poli gamato programataki (i oti einai telos padwn :P).i mana m epeze pacman egw epeza kati akira me xilikia kai tetoia.to favorite itan to captain commando (imouna 12 xronwn otan to protopaixa) Na edw to official site..to vrika prin ligo :P http://mamedev.org/ [/offtopic]
NeLvek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 egw otan imoun 8 xronon polu polu palia k epeza playstation 1 podosferaki k tn ixa ntisi athlitiko tn char m me ena filo m mazi psaxname name k leo Nelbek k leei kalo alla meta to ekana NeLvek
HamBurger Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 haha re einai analoga me oti sou er8ei ekeini tin stigmi ( ektos kai an paizeis me ena sigekrimeno name poly kairo kai apla vazeis auto) px ennoeitai oti se supporters opws cov sws vazeis geleia name :) egw px eixai BarrackOBarman xD
Recommended Posts