Jump to content
  • 0

ancient tome

Question

Posted

geia, xrisimopoio gracia part 2 server, ton ekana compile egw ki exw ena problima, prospa8o na energopoihso ta ancient tome of demon, to problima m einai sto na ta anikso, dn kserw ti allo prepei na alakso evala mesa sto extractable_items.csv sto telos

#ancient tome of demon
9599;2440;1;9600,1,33;9601,1,33;9602,1,33

alla stin db kai sta skill dn exw piraksei tipota

db

9599	Ancient Tome of the Demon	false	none	0	stackable	wood	none	-1	-1	0	0	true	true	true	true	0-0;	false

kai to skill einai afto

<skill id="2440" levels="1" name="Ancient Tome of the Demon">
  <set name="target" val="TARGET_NONE"/>
  <set name="skillType" val="NOTDONE"/>
  <set name="operateType" val="OP_PASSIVE"/>
  <set name="castRange" val="-1"/>

kserw oti to skill dn einai sosto alla dn kserw ti na valw

ta tome ingame paw na ta anikso kai den ginete tipota opote 8eorisa askopo na post ss.

sto gameserver dn m vgazei kanena error sto load ton exctrable items. kanonika ta kanei load. mipos kserete ti simvenei?

pistevo o comodus 8a dosei tin apantisi alla opios gnorizei as me voi8isei :)

Recommended Posts

• 0
Posted

Alakse to handler se extractableitems ( stin database , an den katalabeneis ti ennow ) kai :

extractable_items.csv

#Ancient Tome of the Demon   
9599;2440;1;9600,1,35;9601,1,50;9602,1,15

• 0
Posted

stin database to epsaksa, koitaksa kai ta alla pou einai sto exctrable items alla dn exei kati paromoio, pou na mpwro na to valw, mipos mporeis na me voi8iseis peretero?

• 0
Posted

stin database to epsaksa, koitaksa kai ta alla pou einai sto exctrable items alla dn exei kati paromoio, pou na mpwro na to valw, mipos mporeis na me voi8iseis peretero?

database>etcitem

Kane execute to parakatw :

update etcitem set handler="ExtractableItems" where item_id=9599

• 0
Posted

prepei na eimai poly noobas, dn mporo na katalabw pos 8a to kanw :), mporeis na me voi8iseis peretero? exw skalosei sto pos 8a kanw excecute, efoson an to kanw me import dn ginete kai an kanw excecute to pernei genikos kai prepei na exei diadromi, na to kanw INSERT INTO "etcitem" ?

• 0
Posted

prepei na eimai poly noobas, dn mporo na katalabw pos 8a to kanw :), mporeis na me voi8iseis peretero? exw skalosei sto pos 8a kanw excecute, efoson an to kanw me import dn ginete kai an kanw excecute to pernei genikos kai prepei na exei diadromi, na to kanw INSERT INTO "etcitem" ?

Kita to code kalitera.

update etcitem set handler="ExtractableItems" where item_id=9599

Tha kanei mono tou update to table.Esy apla kane execute ton kodika auton.

• 0
Posted

Kaneis add to code pou sou edwse to paidh se ena .sql arxeio peigeneis database ==> l2jdb deksh click Execute batch file
  • 0
Posted

afto to error proekipse

[Err] 1054 - Unknown column 'handler' in 'field list'
[Err] update etcitem set handler="ExtractableItems" where item_id=9599
[Msg] Finished - Unsuccessfully
--------------------------------------------------

• 0
Posted

Etimo.

Download.

episid to skill dn xreiazete fix? h einai telios asxeto? :)

Isos xreiastei kapoia fixes , oxi isos , sigoura.

Giati ap'oti blepeis :

<set name="skillType" val="NOTDONE"/>

• 0
Posted

skeftika na kanw copy ta effect enos alou skill, h kapiou buff me target_self kai OP_active h kati tetio, episis me to sql iparxi kati p mporo na dokimasw egw? :) efxaristo poly

to motivo tou etcitem einai

item_id   name  crystallizable  item_type  weight  consume_type  material  crystal_type   duration   time   price   crystal_count
sellable  dropable  destroyable   tradeable   skill   html

dn kserw an voi8aei se kati :)

• 0
Posted

skeftika na kanw copy ta effect enos alou skill, h kapiou buff me target_self kai OP_active h kati tetio, episis me to sql iparxi kati p mporo na dokimasw egw? :) efxaristo poly

Oxi oxi . Min to kaneis auto. Den einai na alakseis apla to xml arxeio gia to type tou skill.

Tha xreiasteis core edit gia na to kaneis auto.Oxi apla na to alakseis alla na kaneis kai kapoia edits.

Meso tou sql den ginetai na kaneis tipota.Na alakseis to type p.x h esto kati allo.Den tha doulepsei kai sou eipa to logo.

• 0
Posted

oxi oxi dn katalabes :) enow gia to handler na to alakso apo sql, s exw kanei edit to proigoumeno post me to motivo tou skill, episis meso eclipse ti prepei na kanw kai pou? an m eksigiseis 8a to kanw dn xreiazete peretero :) aplos dn kserw apo pou na arxiso. efxaristo in advance

• 0
Posted

oxi oxi dn katalabes :) enow gia to handler na to alakso apo sql, s exw kanei edit to proigoumeno post me to motivo tou skill, episis meso eclipse ti prepei na kanw kai pou? an m eksigiseis 8a to kanw dn xreiazete peretero :) aplos dn kserw apo pou na arxiso. efxaristo in advance

Sou edosa ton sql kodika gia na alakseis to handler - opos sou eipa sto proigoumeno mou reply.

Tora , gia na ftiaxeis ta diafora skills kai na mporeseis esto na ta kaneis na doulevoun ( ean den doulevoun fisika ) tha prepei na kaneis edit to core. { L2Skill.java / L2Character.java } > Core support.

• 0
Posted

nai alla me ton sql kodika (to ksanadokimasa) mou vgazei to error p s eipa

[Err] 1054 - Unknown column 'handler' in 'field list'
[Err] update etcitem set handler="ExtractableItems" where item_id=9599
[Msg] Finished - Unsuccessfully
--------------------------------------------------

episis eimai twra me to eclipse sto l2skills.java to koitaw kai prospa8o na katalabw ti prepei na alakso.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...