GodPower^ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Τι διαφορά έχει ; Είτε banned είσαι είτε unbanned πάλι κανείς δε σου δίνει σημασία άρα ... sta arxidia m kai pali ;D
Nikoloudos ❼ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 sta arxidia m kai pali ;D Δε θα έκανες reply άμα μας έγραφες στα αρχίδια σου εξυπνάκια .
NotAbastard Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Εγώ βαριέμαι τους γαμωτόνους or else θα 'γραφα μόνο Ελληνικά...
Phoenix4 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Εγώ βαριέμαι τους γαμωτόνους or else θα 'γραφα μόνο Ελληνικά... είναι μέχρι να το συνηθίσεις μέτα πάει το χέρι με την μία στο ΄΄ :D
NotAbastard Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 είναι μέχρι να το συνηθίσεις μέτα πάει το χέρι με την μία στο ΄΄ :D Άσε... Έχω ρίξει γράψιμο στα Ελληνικά... Τις εργασίες τις ομαδικές τις κάνω μόνος μου γιατί ο διπλανός είναι στουρνάρι...
ProJecT Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Άσε... Έχω ρίξει γράψιμο στα Ελληνικά... Τις εργασίες τις ομαδικές τις κάνω μόνος μου γιατί ο διπλανός είναι στουρνάρι... Και εσύ το κορόϊδο :P Εγω λεω αλλαξε θρανιο.. Η μονη λυση ^^
DrenepiaWorld Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :O Mexri na vgoune ta Pc/logismika me ellinous xaraktires mporoume na grafoume mexri tote greeklish!! + oti pote den mou aresan ta ellinika san glwssa kai oute m aresei i ellada. Ameriki, Los Angeles, London autes einai xwres............... Oxi i ellada..... Κόψε λάσπη τότε,ούτε σε μας αρέσεις αλλά δυστυχώς σε ανεχόμαστε. Όσο για το Hellenic Quest ωραίο ως ιδέα,όμως είναι ένας αστικός μύθος μόνο ^^
ProJecT Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Κόψε λάσπη τότε,ούτε σε μας αρέσεις αλλά δυστυχώς σε ανεχόμαστε. Όσο για το Hellenic Quest ωραίο ως ιδέα,όμως είναι ένας αστικός μύθος μόνο ^^ An den mporeis na me anexteis leave! Den se krataw.
DrenepiaWorld Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 An den mporeis na me anexteis leave! Den se krataw. Ναί,πράγματι δεν μπορώ να ανεχτώ ένα μάτσο ηλιθίους που μπαίνουν σε ελληνικό-κατα πλειοψηφία-φόρουμ και πετάνε ανθελληνικές μαλακίες χωρίς να δείχνουν τον παραμικρό σεβασμό στην υπόλοιπη κοινότητα.Αν δεν γουστάρεις να γράφεις ελληνικά και θες τα greeklish πέσ'το απλά.Το αν γουστάρεις ή όχι την Ελλάδα είναι άλλη υπόθεση και δεν μας αφορά ούτε σχετίζεται με το τόπικ...μόνο μας σκοτίζει.
Vkouk Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 να αρχίσω ριπορτ ή βαριέμαι; δεν θα προλάβεις.το κλειδώνω μέχρι αύριο,ώστε να ηρεμήσουμε λίγο.
Freyr Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Άμα βγεί και κανόνας που θα απαγορεύει τα άγγλο-ελληνικά τότε θα είμαστε gg.
Recommended Posts