Mafiwzos Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 me dixni gamesevrer datapack kai den dixni to loginserver kai pou compilaro to datapack den exi mesa arxia jar giati
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 file to pack to ekanes compile apo tin l2j an nai otan patiseis build 8a sou bgazei mazi kai to login den sou to dixnei alla ama exeis kaneis l2jfree prepei na breis apo to svn to login..
0 Mafiwzos Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 den ksero pos na to bro kapios na help
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 file se rotisa poio pack apo poia team exeis parei to pack na mporoume na se help zitas help kai den les ta poio basika na se boi8isoume... eleos
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 l2jfree ti client IL gracia final ti ? giati ama exeis pareI IL den exei login.. kai prepei na pareis apo allo pack server oste na eisai ok
0 Mafiwzos Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 interlude ine kai pos perno apo alo pack alla kai sto datapack de bgazi jar arxia
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 file to l2jfree ginete compile me maven... pare kaliter apo tin l2j to IL pack kai arxise na to ftia3eis etsi kai allios to idio pragma einai peripou...
0 Mafiwzos Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 exo tou superaman to pack to il mporo na to kano compile
0 Commodus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 exo tou superaman to pack to il mporo na to kano compile Preconfigured packs den ginetai na ta kaneis compile , kai stamatiste ta spam posts.
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Preconfigured packs den ginetai na ta kaneis compile , kai stamatiste ta spam posts. spam posts. opa re file... den to katalava ayto otan enas edw mesa den 3erei apo compile kai leei kapoia pragmata kai prepei na ton boi8iseis tou les stop to spam eisai kai gold ti na sou po... diavase ta rules kalitera... kai ektos apo ayto edw eisai na help ta paidia oxi na tous stamatas tis apories kai einai se help section oxi se post share...
0 Commodus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 spam posts. opa re file... den to katalava ayto otan enas edw mesa den 3erei apo compile kai leei kapoia pragmata kai prepei na ton boi8iseis tou les stop to spam eisai kai gold ti na sou po... diavase ta rules kalitera... kai ektos apo ayto edw eisai na help ta paidia oxi na tous stamatas tis apories kai einai se help section oxi se post share... Katalabeneis ti les? Exeis kanei tosa posts kai akomi den ton exeis boithisei. Giati na min tou kaneis ena pm afou thes toso poli na ton boithiseis kai na stamatiseis na kaneis post gia na pareis adenas? Exo kai ta rules tou section kai kalo tha einai na ta diabaseis. Min ksanadw off topic reply.
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Katalabeneis ti les? Exeis kanei tosa posts kai akomi den ton exeis boithisei. Giati na min tou kaneis ena pm afou thes toso poli na ton boithiseis kai na stamatiseis na kaneis post gia na pareis adenas? Exo kai ta rules tou section kai kalo tha einai na ta diabaseis. Min ksanadw off topic reply. 1: katarxas min to paizeis kapoios giati eisai gold.. 2: ti me apileis oti 8a mou kaneis -1 i 8a kaneis post na mou ri3oun ban? 3: eisai edw na tous boi8as oso kai o allos den katalavenei ama to 3exnas.. 4: Den eisai kati oste na mou apagorepsis na min kano kati giati ama esu eisai mikromialos kai den 8eleis na help ena paidi pou den katalavei kapoia pragmata kai kanei post polles fores gia kapoio pragmata eisai anagkasmenos na ton boi8iseis kai gi ayto sou dosane perisotera acclvl oxi gia tpt allo... 5: den exei:P
0 LoLeTo* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 1: katarxas min to paizeis kapoios giati eisai gold.. 2: ti me apileis oti 8a mou kaneis -1 i 8a kaneis post na mou ri3oun ban? 3: eisai edw na tous boi8as oso kai o allos den katalavenei ama to 3exnas.. 4: Den eisai kati oste na mou apagorepsis na min kano kati giati ama esu eisai mikromialos kai den 8eleis na help ena paidi pou den katalavei kapoia pragmata kai kanei post polles fores gia kapoio pragmata eisai anagkasmenos na ton boi8iseis kai gi ayto sou dosane perisotera acclvl oxi gia tpt allo... 5: den exei:P OFF Topic: Eine sto staff opote mpwrei na sou dwsei warn.. ON Topic: ksana kane Check Out
0 J0ker* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 file loleto den me noiazei kan ti 8a kanei o filos mas... giati ama 3exnas i esu i o filos mou eimaste edw na help ta paidia oso kai den ta kalavenoun kai na tous to e3igoume kalitera...
0 LoLeTo* Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 file loleto den me noiazei kan ti 8a kanei o filos mas... giati ama 3exnas i esu i o filos mou eimaste edw na help ta paidia oso kai den ta kalavenoun kai na tous to e3igoume kalitera... Wrea esi mpwreis na mhn kaneis alla Posts?Aftos voithaei gia na ginei Gold Member eine kai active..
Question
Mafiwzos
me dixni gamesevrer datapack kai den dixni to loginserver kai pou compilaro to datapack den exi mesa arxia jar giati
17 answers to this question
Recommended Posts