TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 magkes soz kai min nwmizete oti ta 8elw ola eykola alla den ta polu katafernw kai den mporw na perasw maven ginete kapoios na mou dosei to 8046 rev tis l2j free or na me kaneis ena add sto msn kai me team na mou kanei to maven? plsss
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To thema den einai na to pareis etoimo , alla na katseis na asxolithis gia na mathis. An den katseis na mathis , den tha pas mprosta. Kai an den pas mprosta kai den auksiseis tis gnoseis sou , paei. :)
0 TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 nai re file an diabase prin to 8ema den einai to an katsw na axoli8w to 8ema einai oti den mporw oute na perasw to maven gia na doulepsw :S gai ayto 8elw kapoion or na mou to dosei etoimo or na me kanei add sto msn kai na mpei sto pc mou na to perasei
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oriste - Download Link. http://maven.apache.org/download.html Extract ston c:/ h opou allou thes kai eisai ok. Meta kaneis add tis metablites ( variables ) kai ta loipa ..
0 TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 to exw to maven ekana tous metavlites alla den doulebei :S
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 to exw to maven ekana tous metavlites alla den doulebei :S Ti den doulevei ? Pou akrivos einai to problima sou ?
0 TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 anoigo ton fakelo bin kai meta trexw to mvn.bat fortizei kai meta klinei aftomata :S
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 anoigo ton fakelo bin kai meta trexw to mvn.bat fortizei kai meta klinei aftomata :S Kanto run as administrator.
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 dld? Deksi click -> ektelesi os diaxeiristis.
0 TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 den to exei se emena to ektelesi ws diaxiristi gt doulebw me ton administretor
0 Commodus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 den to exei se emena to ektelesi ws diaxiristi gt doulebw me ton administretor E tote ti na sou pw . Gia kapoio logo ta windows sou kanoun block to maven.
0 TheArchitect™ Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 gia ayto ekana to topic ayto kai eipa mhpws kanena allo paidi pou kserei na tou pw to msn mou kai na mpei na mou to kanei :S
Question
TheArchitect™
magkes soz kai min nwmizete oti ta 8elw ola eykola alla den ta polu katafernw kai den mporw na perasw maven ginete kapoios na mou dosei to 8046 rev tis l2j free or na me kaneis ena add sto msn kai me team na mou kanei to maven? plsss
12 answers to this question
Recommended Posts