PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 deci hai sa facem rime. Incep eu voi continuati Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: ai facut-o tu sau ai luat de undeva?
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Uite-asa un glonț [=================================================================================) =))
Raule Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 io ma ma, continua..daca dai in spate mai avem cateva
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 deci hai sa facem rime. Incep eu voi continuati Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: Eu am pula foarte mică Si nu port pică Raule o are si mai mică
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Daca poti dai quote in continuare , sa ramana tot ce scriem. De la inceput la sfarsit
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 deci hai sa facem rime. Incep eu voi continuati Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: "Hai la mine in echipa, Nu-ti fie frica O sa te platesc mai mult ca pe Dica." (aiurea :)))
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Hai raule , ca daca erai intr-un battle nu aveai atata timp sa te gandesti
Raule Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: "Hai la mine in echipa, Nu-ti fie frica O sa te platesc mai mult ca pe Dica." Da io am zis "nu, astept ceva de afara" Si m-am dus afara era gol L-am vazut pe Banel dand autogol Si pe Fata lu Becali se vedea un Lol Dar nu-i nimic, eu mic cu flow de Nil Pe Vinil cu-n pahar de vin vin
PwNNNz0r.^ Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 raspund eu pt Raule: Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: Eu am pula foarte mică Si nu port pică Raule o are si mai mică O avea el pula mica Dar macar nu are mama pitica Twinkie vorbesc cu tine E popo ala care scrie dupa mine. (no offence nu? :D)
twinkie Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 deci hai sa facem rime. Incep eu voi continuati Eu joc lainegi dar nu stiu sa dansez Stau in poarta ca nu stiu sa driblez Visez ca intr-o zi Zicu sa zica: Eu am pula foarte mică Si nu port pică Raule o are si mai mică Not fair
Recommended Posts