Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

bubulina

esti fata sau baiat

dupa textul de sus

ai vorbit ca si cum esti baiat

Are nume de fata dar este baiat.....multi au nume de fata si sunt baieti,si eu numele pare a fi de fata dar este numele meu de familie,in l2 multi au caractere de fete dar sunt baieti.......si tot asa.

Are nume de fata dar este baiat.....multi au nume de fata si sunt baieti,si eu numele pare a fi de fata dar este numele meu de familie,in l2 multi au caractere de fete dar sunt baieti.......si tot asa.

l2 una

forum alta da ma rog

sunt baiat...  insa bubulina e doar porecla mea din jok ...tot timpul imi fac dwarf female ..si mnoah inca de pe c3... si mnoah nu pot sami creeiez df si sa pun numele ursu sau ma rog eu ce....si mnoah si in realitate la mine in oras de unde e si raule.. ma striga bubu

sunt baiat...  insa bubulina e doar porecla mea din jok ...tot timpul imi fac dwarf female ..si mnoah inca de pe c3... si mnoah nu pot sami creeiez df si sa pun numele ursu sau ma rog eu ce....si mnoah si in realitate la mine in oras de unde e si raule.. ma striga bubu

las ca-i bine

Traiesti singur?sau laca parintilor

ai facut facultate?

ai salariu mare?

=]]

raspunde la astea si stiu ce fel de persoana esti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...