Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

şi america oare cum se descurcă atât de bine?  puţină documentaţie nu strică

nu stiu cum e in SUA ffs, dar am fost in Germania acum 1 an, in Bayern.Frate, curatenie impecabila, javre nu vedeai, decat cei care aveau un stapan + tinut in lesa + botnitza.Dar bineinteles, de la Germania pana la Romania e o diferenta enorma.Romanul atat timp ca nu e controlat, poate sa se duca sa se pise pe o masina a politiei, ca nu pateste nimic daca ii da la copoi, 100-200 lei.

Posted

tipic romanesc.

bine spus

acum nervos ar trebui să participe la preşedinţie, noi să îl susţinem şi uite aşa se face schimbarea. buba e că el nu o să vrea niciodată

Posted

bine spus

acum nervos ar trebui să participe la preşedinţie, noi să îl susţinem şi uite aşa se face schimbarea. buba e că el nu o să vrea niciodată

asta-i prostia maxima in Romania.Daca un parlamentar face un pas in fatza, e atacat de toti, pentru interesul lor.Daca face un pas inapoi, e un pas platit pentru interesul aceleiasi persoane.

Posted

n-avem politia animalelor

avem ceva parcă dar nu are atâtea drepturi, dar crezi că e imposibil de înfiinţat? au creat poliţia locală, uite ce dotări au şi nu fac mai nimic prin lege

nu stiu cum e in SUA ffs, dar am fost in Germania acum 1 an, in Bayern.Frate, curatenie impecabila, javre nu vedeai, decat cei care aveau un stapan + tinut in lesa + botnitza.Dar bineinteles, de la Germania pana la Romania e o diferenta enorma.Romanul atat timp ca nu e controlat, poate sa se duca sa se pise pe o masina a politiei, ca nu pateste nimic daca ii da la copoi, 100-200 lei.

eu sunt altfel şi încerc să-i conving pe cei tineri la fel.

mă urăşte poliţia la mixtă că nu 'gust' o prună de pe taraba lu x şi că am dat mai multe amenzi într-o săptămână decât alţii într-un an. dar nah

Posted

raulie presedinte

sau aşa, numai candidaţi unul 'azi' şi ceilalţi susţineţi-l. eu sunt de părere că dacă x partid nu a făcut nimic hai să votăm y să vedem ce fac ei. că o să fure... asta e, mai rău nu se poate
Posted

sau aşa, numai candidaţi unul 'azi' şi ceilalţi susţineţi-l. eu sunt de părere că dacă x partid nu a făcut nimic hai să votăm y să vedem ce fac ei. că o să fure... asta e, mai rău nu se poate

x nu face nimic, y da inapoi mai tare...deci prostia creste

Posted

E ok Sido, esti inca tanar, te descurci cu 500 de euro salariu. Cand o sa ai o familie de intretinut o sa pui botu si la spaga.

Posted

E ok Sido, esti inca tanar, te descurci cu 500 de euro salariu. Cand o sa ai o familie de intretinut o sa pui botu si la spaga.

dacă eu mă descurc singur şi soţia o face la fel nu văd de ce împreună ne-ar fi mai greu
Posted

dacă eu mă descurc singur şi soţia o face la fel nu văd de ce împreună ne-ar fi mai greu

Ai citit moara cu noroc da? stii care e morala, nu?

in fine daca nu pui botu la spaga, tot respectu.

Posted

mă bucur acum la un măr sau o cafea la 1 leu şi după te iau toţi la mişto.

dă-mi 5 mii de euro şi mai mă gândesc :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...