CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Tre sa discutam legat de sambata sido,trance. (nu prea stiu ce si cum)
Raule Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 sa nu ne grabim deocamdata sunt doar griji si iluzii metamorfozand conturul, fiinta nula
Raule Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 iti place ba pula? 12. Subcarpati - La cutari (cu Mara)
CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 iti place ba pula? 12. Subcarpati - La cutari (cu Mara) lautar de bucuresti e mai marfa
Nervos Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 iti place ba pula nervos? no.....but i do like pussies :troll:..
CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 no.....but i do like pussies :troll:.. Nu e nevoie sa subliniezi asta de fiecare data .. :) Eu cel putin sunt lamurit dupa faza cu how gay are you topic. :troll:
Nervos Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Nu e nevoie sa subliniezi asta de fiecare data .. :) Eu cel putin sunt lamurit dupa faza cu how gay are you topic. :troll: meh....daca o fata ma intreaba daca arata bine...ii zic ca arata indeajuns de bine cat sa fie fututa..:troll:
Raule Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 ba uitati-va la fresh prince o bel air. E super, merita.
CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ba uitati-va la fresh prince o bel air. E super, merita. gen ? meh....daca o fata ma intreaba daca arata bine...ii zic ca arata indeajuns de bine cat sa fie fututa..:troll: daca ii zici asa ceva e clar :troll: o sa futi palma :happyforever:
Nervos Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 gen ? daca ii zici asa ceva e clar :troll: o sa futi palma :happyforever: ai fi surprins de cat de repede ti-o tragi cu una daca ii zici ce am zis mai sus..
CryStaliN Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 ai fi surprins de cat de repede ti-o tragi cu una daca ii zici ce am zis mai sus.. si ma rog asta de unde vine? din experienta ta vasta ? poate ai si tu dreptate dar alea nu sunt fete/femei si imi pare rau ptr tine ca dai peste asemenea specimene.
Nervos Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 si ma rog asta de unde vine? din experienta ta vasta ? poate ai si tu dreptate dar alea nu sunt fete/femei si imi pare rau ptr tine ca dai peste asemenea specimene. la party-uri merge :troll:....normal ca nu o sa-i zici uneia prin oras asa ceva, plm tine de politete, dar la un party, poti risca cu faza asta si uneori iti iese..si iti iese bine :dat:
Nervos Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 din liceu, cred ca, cu vreo 4-5 mi-am pus-o :happyforever: ...dar doar de ocazie si nu relatie :okey:....
Recommended Posts