CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Aduc lumina ca Iisus, Buddha, Mahomed si Edison Daca o refuzi te spal pe creier ca Charles Manson Clasic ca Balzac si Hugo, modern ca Baudelaire ,sunt turbo Ca am un cavum ,prea bun,trag fum, las scrum
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 fa-ti un control la cap.. am fost odata la medic si s-a speriat cand am inceput sa predic
CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 am fost odata la medic si s-a speriat cand am inceput sa predic A m-ai fost un predicator zic ei , amandoi nebuni.
CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 am 25 de ani, am 4 inimi de-odata, nevasta, amanta, femeie de servici si cealalta :troll:
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 A m-ai fost un predicator zic ei , amandoi nebuni. grava greseala de gramatica :troll:
CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 grava greseala de gramatica :troll: mda nu trebuia sa - w/e. si eu nu stiu doar lb.romana ca si tine :troll: dreptul nu e ptr tine dute la litere :happyforever:
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 mda nu trebuia sa - w/e. si eu nu stiu doar lb.romana ca si tine :troll: dreptul nu e ptr tine du-te la litere :happyforever: stiu si slovaceste si engleza :troll:
CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 stiu si slovaceste si engleza :troll: engleza nu se pune . (asta trb sa stie tot prostu') si cat despre slovaca dabea astept sa iti fac un test. (am pe cineva de acolo) in + lb.romana e de kkt (inglesh es bettah)
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 dreptul nu e ptr tine dute la litere :happyforever: am predat geometria regretului, acum dau meditatii.
CryStaliN Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 am predat geometria regretului, acum dau meditatii.
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 engleza nu se pune . (asta trb sa stie tot prostu') si cat despre slovaca dabea astept sa iti fac un test. (am pe cineva de acolo) in + lb.romana e de kkt (inglesh es bettah) tatal meu e slovac :troll:
Raule Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 la mine se pune englza ca n-am facut nici macar o ora de engleza
Nervos Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 la mine se pune englza ca n-am facut nici macar o ora de engleza da cine naiba o facut?...eu unul stiu engleza din jocuri/seriale/filme si Internet .La scoala, dorm la engleza si cate odata o mai corectez pe profa.
Recommended Posts