Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

e mai bine asa! mai fa mediu de invatare

raule...facusi inainte de "examen", in jurul a 4 ore de mediu de invatare..is la 56%...aseara avand 24%.....ce ma enerveaza ca treb sa astept...

Posted

raule...facusi inainte de "examen", in jurul a 4 ore de mediu de invatare..is la 56%...aseara avand 24%.....ce ma enerveaza ca treb sa astept...

slab oricum

Posted

....yeah :okey:....idea era, ca puteam sa iau 23-24 puncte usor...

iei o pula, o sa iti pice si intrebari mai grele.

Posted

iei o pula, o sa iti pice si intrebari mai grele.

:okey:

raule...mi-am luat kkt-ul de chestionare nelimitate pe 3 zile....facusi in jurul a 60-70 chestionare doar joia...trecusi 52 din ele cu o medie de 24 puncte

Posted

:okey:

raule...mi-am luat kkt-ul de chestionare nelimitate pe 3 zile....facusi in jurul a 60-70 chestionare doar joia...trecusi 52 din ele cu o medie de 24 puncte

slab oricum tre sa le treci toate cu cel putin 24

Posted

slab oricum tre sa le treci toate cu cel putin 24

...pnm, pe care le picam, le picam cu 20-21...dadeam de intrebari de primu-ajutor/si unele mai naspa despre infractiune/contraventie...

Posted

Intrebarile sunt relativ usoare daca faci dupa drpciv chestionare sunt exact ca alea de la examen. Daca faci 1 zi itreaga retii intrebarile.

Posted

Intrebarile sunt relativ usoare daca faci dupa drpciv chestionare sunt exact ca alea de la examen. Daca faci 1 zi itreaga retii intrebarile.

azi ajunsi la 97% la primu mediu de invatare..mai facusi vreo 16 chestionare si picasi doar 1...din graba..

Posted

azi ajunsi la 97% la primu mediu de invatare..mai facusi vreo 16 chestionare si picasi doar 1...din graba..

Eh fiecare cu stilu lui de a invata in orice caz luni sa ne dai o veste buna !  :happyforever:

Posted

Eh fiecare cu stilu lui de a invata in orice caz luni sa ne dai o veste buna !  :happyforever:

sper sa o dau...:happyforever:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...