StanMirel Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pe java nu merge PHX,L2NET poti sa incerci inca 3 luni :)) Eu joc pe substack pe java sau cel putin jucam :)) acum intru 1h pe zi poate sau 1h la 3 zile :)) Logic toata lumea are numai tu nu ai. Sa te vad intra pe java si fa gold coins si iti platesc eu. sa te loghezi(sa apara packs ) , nu sa mearga exploiturile ....ti-am spus de cand te-ai apucat de java ca acolo nu merge sa enchantezi , multiplici etc..
BigGreen Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Pe java nu merge PHX,L2NET poti sa incerci inca 3 luni :)) Eu joc pe substack pe java sau cel putin jucam :)) acum intru 1h pe zi poate sau 1h la 3 zile :)) Logic toata lumea are numai tu nu ai. Sa te vad intra pe java si fa gold coins si iti platesc eu. . 3 luni nu...dar 1 -2 ore tot am incercat..=//..de asta mai cautam idei ..^_^..alt server faction nu stiu.. l2mafia vad ca nu mai hosteaza =<.
BigGreen Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 sa te loghezi(sa apara packs ) , nu sa mearga exploiturile ....ti-am spus de cand te-ai apucat de java ca acolo nu merge sa enchantezi , multiplici etc.. te rog eu frumos,logheaza-te tu sa iti apara pachetele,si esti OM!
Raule Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ce dracu is astea ba ? :)) egal slash slash egal mai mic ca
Raule Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 te rog eu frumos,logheaza-te tu sa iti apara pachetele,si esti OM! ce dai ?
CryStaliN Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ba nu esti Crystalin de pe filelist ? Nu de ce ? sa te loghezi(sa apara packs ) , nu sa mearga exploiturile ....ti-am spus de cand te-ai apucat de java ca acolo nu merge sa enchantezi , multiplici etc.. Pai nu are rost daca nu merge :) la mine e mai mare ca un cuc =) Iti dai seama :))
StanMirel Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 te rog eu frumos,logheaza-te tu sa iti apara pachetele,si esti OM! m-am lasat de l2
BigGreen Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 m-am lasat de l2 eh..=] inteleg,nici eu nu ma prea omor dar ma rog...aveai o surpriza neplacuta daca incercai totusi..
Raule Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 foloseam scriptu de augument cand jucam..am bypassu pe un cd totusi incearca phxu ala nou cu lsp driver, tre sa mearga
StanMirel Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 eh..=] inteleg,nici eu nu ma prea omor dar ma rog...aveai o surpriza neplacuta daca incercai totusi.. am incercat si a mers , imi arata packurile .................oricum aia e o panarama de server..
BigGreen Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 loooooool ce cum care unde :O ia sa dau eu un search phx cu no lsp driver.. presupun ca asa ai reusit mirel..?
CryStaliN Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Conversatie intre mine si raule @FL -------- Trynty wrote: -------- nab -------- CryStaliN wrote: -------- Vrei disable ? ::) -------- Trynty wrote: -------- te-m confundat cu un prieten :P -------- CryStaliN wrote: --------
Recommended Posts