Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

ma voi v-ati dat seama ca asa incet incepem sa contam si noi p'aici ? :D

Da ca ala a inceput sa posteze prin en topic ce vorbim noi aici si sa planga :))

app finito imi face mie ca cica nu a primit karma pe cardinal guide dar cand ma uit in karma log defapt primise.

imi zisese mie ca avea 13 si ca ii sa facut 14 daca ii dadea cica karma avea 15 =))

Ba ce minte copilu asta sa mor eu retardat rau pentru karma il taie pe tasu :)))

Da ca ala a inceput sa posteze prin en topic ce vorbim noi aici si sa planga :))

app finito imi face mie ca cica nu a primit karma pe cardinal guide dar cand ma uit in karma log defapt primise.

imi zisese mie ca avea 13 si ca ii sa facut 14 daca ii dadea cica karma avea 15 =))

Ba ce minte copilu asta sa mor eu retardat rau pentru karma il taie pe tasu :)))

e cel mai mare poponar grecu ala , daca ii dau +2karma mi-o da pe masa +sorsa

e cel mai mare poponar grecu ala , daca ii dau +2karma mi-o da pe masa +sorsa

Ce sa mai daca ii dai karma ii face poza lu masa goala cand doarme =))

Si grecu alant de ne supravegheaza o arde ca spartanu prin en spam dar habar nare ce scriem de el =))

da edit ca e lume cu tranlsator

Da ne verifica daca ii injuram cu g.translator e buna asta , a ajuns unu de a rupt in 2 spamu sa isi faca posturi sa imi tina mie socoteala.

El slabanu a aparut prin vara lu 2010 si are mai multe posturi ca raule care e de mult doamne ce spart =))

daca as avea un coleg griec la scoala mama ,mama as investi bataie in el cat pentru tot forumu =)))

O investitie buna sa sti =))

situoatieciuodata pun pariu ca o arde cu translatoru acum

Da se chinuie sa vada daca il injuram de mamicasa sa actioneze ca un brav mod ce e:))

vreau ioane inapoiii:(((

Si eu vreau dar nu te baga lumea'n seama :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...