Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

nu mai am incredere in niciun cantar....acu 2 zile, 65, ieri, 63, azi 61....ce plm.....dau kile jos in fiecare zi fara sa fac nimic

Posted

nu mai am incredere in niciun cantar....acu 2 zile, 65, ieri, 63, azi 61....ce plm.....dau kile jos in fiecare zi fara sa fac nimic

te-ai cacat

Posted

cumpara-ti miere cu propolis, bagi in fiecare dimineata o linuga pe stomacu gol.

Posted

lingura ba, ce pula mea

daca "linuga" e un fel de a zice "lingura", atunci eu imi bag pl in ea de gramatica...si inca odata...IA SI INCEARCA cu aia daca iti place...desi arata ca o curva dar merge...

Posted

daca "linuga" e un fel de a zice "lingura", atunci eu imi bag pl in ea de gramatica...si inca odata...IA SI INCEARCA cu aia daca iti place...desi arata ca o curva dar merge...

fratele meleu daca n-am scris o litera inseamna ca nu stiu sa scriu? tu stai prost cu gramatica, in acel context se scrie " o data" nu "odata" astea-s greseli grave de gramatica, nu ca nu am scris eu o litera.

Posted

fratele meleu daca n-am scris o litera inseamna ca nu stiu sa scriu? tu stai prost cu gramatica, in acel context se scrie " o data" nu "odata" astea-s greseli grave de gramatica, nu ca nu am scris eu o litera.

credeam ca vrei sa alinti cuvantul, nu ca ai gresit o litera sau mai multe..

Posted

27-28 i must prepare  :okey:

da

o singura mica problema mai am de rezolvat. Sa gasesc o fata care merita, if you know what i mean, ca frumoase-s aproape toate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock