Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

unu: ba sa vezi azi noapte ce-am facut?

noi: ?

tot el: pe la 3 si ceva am iesit afara si-am fugit de nebun prin padure pana la 7 pana m-am culcat.

eu: unde pula mea ai fugit tu ma, ca ai stat aici cu noi si te-ai lins cu grasa aia!

noi: =)))))))))))))))))))))))))))

Posted

unu: ba sa vezi azi noapte ce-am facut?

noi: ?

tot el: pe la 3 si ceva am iesit afara si-am fugit de nebun prin padure pana la 7 pana m-am culcat.

eu: unde pula mea ai fugit tu ma, ca ai stat aici cu noi si te-ai lins cu grasa aia!

noi: =)))))))))))))))))))))))))))

bbw...

Posted

I know dat feeling ..  :happyforever:

Eu cand ma simt asa ma duc sa iau niste aer curat. (si asta o sa fac ca sunt bine)

Posted

I know dat feeling ..  :happyforever:

Eu cand ma simt asa ma duc sa iau niste aer curat. (si asta o sa fac ca sunt bine)

eu is mahmur de aseara....am alergat azi dupa-amiaza pe la sala sa imi revin..dar inca imi tremura oleaca mainile

Posted

eu is mahmur de aseara....am alergat azi dupa-amiaza pe la sala sa imi revin..dar inca imi tremura oleaca mainile

de hidratare ai auzit?

Posted

de hidratare ai auzit?

bausi cam 3-4litri de apa azi....doar APA...oricum...eu o duc bine..altii inca dorm sau vomita...:troll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock