mmytza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 e pula am ip dinamic , da am vazut ca te recunoaste dupa cookieuri (ce-or mai fi si alea ) daca chiar ajungi intr-o stare "critica" ( adica ratie f mica ) ia-ti ratiomaster si fa-ti ratie, ti-am zis ca merge ca ieri mi-am facut ratie :)
Equillibrium Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 nu e problema de ratie , am 18 , dar vreau sa da rr la pc si acum sunt la seed , deasta intreb.. ce scrie la FAQ pe filelist IP-ul meu este dinamic. Ce trebuie sa fac sa raman conectat ? Daca IP-ul D-voastra s-a schimbat, tracker-ul va recunoaşte dupa Cookies. Logati-va pe tracker pentru ca acesta sa innoiasca IP-ul. De asemenea, pentru fiecare utilizator este creat passkey-ul propriu dupa care tracker-ul recunoaste fiecare client.
mmytza Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 in Romania e ilegal uploadu nu? dar si downloadu parca ? sau .. ?
Raule Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 daca chiar ajungi intr-o stare "critica" ( adica ratie f mica ) ia-ti ratiomaster si fa-ti ratie, ti-am zis ca merge ca ieri mi-am facut ratie :) si nu te-a prins?
Raule Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 auyrea, am facut 1400 gb upload fara niciun program si acu m-am pus sa fac cu ala :))
Equillibrium Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://www.megaupload.com/?d=0JSW58D3 asta e , tin apasat intruna pe click si se blocheaza gloantele...
Recommended Posts