Raule Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 noroc , raule ai albumu lui flavyo ? ala mafioso rap .. nu-mi place flavyo eu: baa in rasa ta de crapat eu: esti? eu: raspunde stf:| Ionut: ionut nu este aici,sunt mama lui Ionut: ce ai cu fiul meu si ce inseamna"stf" Ionut: ? eu: sa`ti traiasca familia Ionut: aaa multumesc de asemenea Ionut: dar fgm ? eu: si fgm..? Ionut: fgm ce mai inseamna? eu: facem gratar maine veniti? Ionut: sa vorbesc cu sotul meu eu: dar eu vroiam sa facem doar noi 2 Ionut: nu fi nesimtit ca o sun pe mama ta,sunt casatorita de 12 ani eu: nu`i nimic,eu nu ma supar Ionut: dar sotul meu da eu: bash ))))))
Valve Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ce panarama de l2core, deci ma duc frumos in c.hall, imi cumpar un ticket de animal apoi ma duc la vanzatorul de animale si schimb ticketul dau summon la animal ( era un cougar ) si am luat si niste pungi de mancare si le pun pe el si cand dau click pe una, ca sa-i refac flamanzimea, cica You have been banned and GM informed, dupa ce am stat multe zile sa fac seturi +25, cacat de server.
twinkie Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Bagami-as pula-n ea bafta de o mai am si eu .. :|
Recommended Posts