CryStaliN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ahhaa acum am vazut en topic =))) asta ne spioneaza cu translatoru hardcore =))) Da ma uitativa toti in EN Spam sa vedeti ca verifica fiecare cuvant sa vada daca il vorbim de mamica sau tatic =)) Uitati ce propun sa vorbim de acum codat sa nu inteleaga astia :)) Esteti de acord? :))
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Da ma uitativa toti in EN Spam sa vedeti ca verifica fiecare cuvant sa vada daca il vorbim de mamica sau tatic =)) Uitati ce propun sa vorbim de acum codat sa nu inteleaga astia :)) Esteti de acord? :)) este de acord, eu vrut vorbit asa =)))
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu bagat pula in bot la aia care scos pe pasarica la el :))
CryStaliN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 este de acord, eu vrut vorbit asa =))) Est foarte bien asa copchii.
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 sa moara mama daca vorbim asa intr`o saptamana devin analfabet =))
CryStaliN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 eu bagat pula in bot la aia care scos pe pasarica la el :)) Pei cien inafara de shrek si morticia.
CryStaliN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 sa moara mama daca vorbim asa intr`o saptamana devin analfabet =)) Acest propozitie est pozibil iar bagat spart translator
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Pei cien inafara de shrek si morticia. aia care scosese pe pasaroi la sitoatiecioudata
CryStaliN Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 aia care scos pe pasarica la sitoatiecioudata Bei numai zi sitoatiecioudata ca est prea frumos zi ciudatsitouatie (Daca nu dat seama zi ca dau pm)
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bei numai zi sitoatiecioudata ca est prea frumos zi ciudatsitouatie (Daca nu dat seama zi ca dau pm) eu dadut seama foarte bun , eu avut creier mult
Recommended Posts