Jump to content

Recommended Posts

Posted

to 8ema ine oti opos leei kai o maxtor dn imaste spamming forum

den eimaste spam forum alla mono se 1 spam forum i sto chat boroume na rwtise diafora allios dekarma ban etc pisteuo prepi na kratisoume ta spam topics afto me tis crew pou ekane o Noble einai kalo gt etc den vrizode xwris logo..

alla prepi na dwsis megalhtero xroniko diastima etc pisteuo gt ama kapoios exi 2-3 meres na bi 8a fai ban xwris na 3eri ti egine..

Posted

den eimaste spam forum alla mono se 1 spam forum i sto chat boroume na rwtise diafora allios dekarma ban etc pisteuo prepi na kratisoume ta spam topics afto me tis crew pou ekane o Noble einai kalo gt etc den vrizode xwris logo..

alla prepi na dwsis megalhtero xroniko diastima etc pisteuo gt ama kapoios exi 2-3 meres na bi 8a fai ban xwris na 3eri ti egine..

rules gt exoume?etc gia na anoigoume new topics?

dn bori na tous diabasi o newbie?agglika eine dn ine kinezika

btw to chat gt to balame?eki mporite na lete oti 8elete

Posted

rules gt exoume?etc gia na anoigoume new topics?

dn bori na tous diabasi o newbie?agglika eine dn ine kinezika

btw to chat gt to balame?eki mporite na lete oti 8elete

ama itan chat tha ta legame...vlepis na dulevi ? :D Sto 90% tou forum leei banned
Posted

ama itan chat tha ta legame...vlepis na dulevi ? :D Sto 90% tou forum leei banned

o maxtor to chat to evale gia auto to logo.tora an eseis dn to xrishmopoihte problhma sas

Posted

gia to signature s

M Eipan P Meneis Min Fobase Erxome Me Ton Sillent 8a Se Kano Na Min Se Gnwrisi I Mana S

HAHAHAHAHAHAHAHA. OmGG κλειδαμπαρώσου θα έρθουν να σε δείρουν !

Posted

HAHAHAHAHAHAHAHA. OmGG κλειδαμπαρώσου θα έρθουν να σε δείρουν !

Ela re paidaki twra gelas epeidi den ksereis ti na peis eisai p eiste ta pio megala zwa t MxC kai i pio xazi akoma perisotero gineste twra ^^
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...