Jump to content
  • 0

[backap]pos kanw backap?

Question

Recommended Posts

• 0
Posted

patisa new backap fortose.. m ebgale 1 arxio me imerominia.. pos boro na to balw sto pack m se arxio psc pos legete telos panton opos ta alla packs?

• 0
Posted

oxi oxi.. enow otan pataw sta backaps m bgazi to arxio p ekana me mia imerominia.. tin simerini.. pos boro na to balw sto pack m se arxio psc? opos ta packs p katebazoume? gia na to exw ekei?

• 0
Posted

a etsi einai aliws

patas dexi klik sto tables k export wizard

meta dialegeis table type (SQL vazoun oi pio poloi) kai kanei 1 arxeio p exei ola ta tables mesa..

meta gia na to ksana valeis patas dexi klik kai execute batch file opws otan vazeis ena kainourgio item sto navicat mesw sql

• 0
Posted

Po re pedi mou.

Database --> Backups --> New Backup --> Start --> Close

Meta deksi click se auto pou sou bgike -> Extract SQL --> Start --> Epilegeis pou thes na to kaneis save kai to name tou arxeiou.

Katalabes twra?

• 0
Posted

p epilego p 8elw na to balw?

Se auto pou sou ebgale tha patiseis deksi click -> extract sql.

Tha sou exei meta ena start to opoio kai tha patiseis.

Molis to patiseis tha sou emfanistei pou thes na apothikeuseis to arxeio kai me ti onoma.

• 0
Posted

kai meta to kanw execute auto to arxio etc opos bazw npc kai alla kai 8a ine opos ine tora? px ta npc stis 8esis p ine ?

PROSEXE : Autos o tropos pou sou eipa einai gia na ftiaxei SQL file.

Opote an thes na ksanaanikseis ton server , tha patiseis stin database sou -> execute sql file.

Iparxei tropos na to kaneis kai .psc opou einai allos tropos gia to install tis database.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...