Καλημερα! θα ρωτισω κατι δυσκολο να δω ποιος μαγκακος θα με φωτησει!! :)
Λοιπον, σε ενα server που επαιζα πριν μερικους μηνες ειχε μια Npc που σου εκανε stucksub τα skill's MONO απο την ιδια Race δλδ ας υποθεσουμε οτι ειμαι human, μπορω να παρω τα skills απο μια αλλη class του human! (Χωρις να μπορω να παρω skills απο αλλο Race και μονο ΜΙΑ φορα και χωρις να χασω τα κανονικα μου sub's!)
Να εχω και την δυνατοτητα αμα δεν μου αρεσει το stuck που εχω κανει να το αλλαξω!
Μιλάω για L2J Final Server.
Επειδη με ενδιαφερει πραγματικα αυτο θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος με βοηθησει! ;)
Θα παρακαλουσα καποιους να μην spamaroun αν δεν μπορουν να βοηθησουν! :P
Μπραβο σας παιδια το forum σας ειναι πολυ καλα οργανομενο και αυτοι που ευθύνονται για αυτο πρεπει να δεχτουν αναφισβητητα τα συγχαρητηρια απ'ολους μας. :) Ευχαριστώ
You can post now and register later.
If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Hello everyone,
Given that he has lots of different projects but no concrete opinions..
I pose my request here.
Which serious Lineage2 HighFive project is the best choice?
For a server that can be custom and which can be suitable for a classic x10 server and an x1000 server for example?
L2J
Or we ideally have the source, in order to be able to add the farming systems, weapons and armor, npc...
Free or paid, it doesn't matter.
THANKS
Question
djorestis
Καλημερα! θα ρωτισω κατι δυσκολο να δω ποιος μαγκακος θα με φωτησει!! :)
Λοιπον, σε ενα server που επαιζα πριν μερικους μηνες ειχε μια Npc που σου εκανε stucksub τα skill's MONO απο την ιδια Race δλδ ας υποθεσουμε οτι ειμαι human, μπορω να παρω τα skills απο μια αλλη class του human! (Χωρις να μπορω να παρω skills απο αλλο Race και μονο ΜΙΑ φορα και χωρις να χασω τα κανονικα μου sub's!)
Να εχω και την δυνατοτητα αμα δεν μου αρεσει το stuck που εχω κανει να το αλλαξω!
Μιλάω για L2J Final Server.
Επειδη με ενδιαφερει πραγματικα αυτο θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος με βοηθησει! ;)
Θα παρακαλουσα καποιους να μην spamaroun αν δεν μπορουν να βοηθησουν! :P
Μπραβο σας παιδια το forum σας ειναι πολυ καλα οργανομενο και αυτοι που ευθύνονται για αυτο πρεπει να δεχτουν αναφισβητητα τα συγχαρητηρια απ'ολους μας. :) Ευχαριστώ
3 answers to this question
Recommended Posts