Jump to content

Question

Posted

Καλημερα! θα ρωτισω κατι δυσκολο να δω ποιος μαγκακος θα με φωτησει!! :)

Λοιπον, σε ενα server που επαιζα πριν μερικους μηνες ειχε μια Npc που σου εκανε stucksub τα skill's MONO απο την ιδια Race δλδ ας υποθεσουμε οτι ειμαι human, μπορω να παρω τα skills απο μια αλλη class του human! (Χωρις να μπορω να παρω skills απο αλλο Race και μονο ΜΙΑ φορα και χωρις να χασω τα κανονικα μου sub's!)

Να εχω και την δυνατοτητα αμα δεν μου αρεσει το stuck που εχω κανει να το αλλαξω!

Μιλάω για L2J Final Server.

Επειδη με ενδιαφερει πραγματικα αυτο θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος με βοηθησει! ;)

Θα παρακαλουσα καποιους να μην spamaroun αν δεν μπορουν να βοηθησουν! :P

Μπραβο σας παιδια το forum σας ειναι πολυ καλα οργανομενο και αυτοι που ευθύνονται για αυτο πρεπει να δεχτουν αναφισβητητα τα συγχαρητηρια απ'ολους μας.  :) Ευχαριστώ

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Auto to npc den exei ginei shared edw , giati xreiazetai java side.

Kai epidi poloi apo dw den exoun java knowledge kai xrhsimopoioun auta ta preconfigured shits , tha prepei na to ftiaxeis monos sou. { exontas gnoseis java }

• 0
Posted

Σε ευχαριστω Commodus για την πληροφορια σου αλλα αν μπορουσα να το φτιαξω θα το ειχα κανει ειδη! :P

Παντος αν μπορει καποιος να με βοηθησει μπορει να μου στειλει ενα pm! και αν κοστολογει την προσπαθια του να μου πει ποσο και αν ειναι θα τα βρουμε! :) θα περιμενω!

• 0
Posted

Σε ευχαριστω Commodus για την πληροφορια σου αλλα αν μπορουσα να το φτιαξω θα το ειχα κανει ειδη! :P

Παντος αν μπορει καποιος να με βοηθησει μπορει να μου στειλει ενα pm! και αν κοστολογει την προσπαθια του να μου πει ποσο και αν ειναι θα τα βρουμε! :) θα περιμενω!

Mporeis na to kaneis request sto L2J Server Forum.Edw ligoi einai autoi pou kseroun kai eine apasxolimenoi.

PS : Tha mporousa na sto ftiaxw alla doulevo poli autes tis meres.