Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hi erxome ekpliktos edw na sas anakinosw oti bgike new bug !

stis 22 ianouariou to 2010 dld simera :P ston l2core...1 hackarei tous alous me to trade scamm kai pataei kai autos protos!!!! plx 1 help!! den fernei alo char pou ton trade emeis opios me help ine kai gamw ta pedia :P.........ty!! plx grigora ....opios to kserei!! :-*

Posted

e kala vrikes server kai esy ka8e mera new bug exei ekei xD einai to sxoleio ton bug gia na ma8eis core pas :P kai san ti voi8ia 8es dld?

na ma8w to bug..gt pezw 2 mines core kai autos oti items exo ego 2 mines ta ebgale se 5 lepta re :S
Posted

e kala vrikes server kai esy ka8e mera new bug exei ekei xD einai to sxoleio ton bug gia na ma8eis core pas :P kai san ti voi8ia 8es dld?

na ma8o to bug! oti items exo ego se 2 mines pou pezw autos ta ebgale se 5 lepta eleos HELP :P vasika esi mpes kai msn re :)
Posted

vsk kane modify anti gia double post giati 8a stin poune arketi eimai me to allo msn 8a mpw se ligo me to kanoniko :P

mpes tora me to msn s kai pes kai to bug  ;D
Posted

dn nomizw.. na uparxei new trade bug ...ektos apo phx ..

iparxei!!! na poume sto hv oloi scammaran prin gia to new bug scammare olo ton srv autos na poume kai fenete pos pataei ok!
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...