Jump to content
  • 0

help pedia thelo ena poli kalo pack gia interlude server

Question

Posted

pedia psaxno na bro ena interlude pack gia pvp server (pack enoo afto p mesa exi startgameserver k startloginserver)plz pes te m kane arketa kalo plz gt ego dn ksero pia ine kala ke pia oxi o server ine interlude na kserete!!!

Recommended Posts

• 0
Posted

gt exo di edo pera merika pack alla dn ksero pia ine kl  :S:S

file mou oti pack exeis dei  einai Preconfig  oste den mporeis na fix ta bug pou 8a uparxoun..

• 0
Posted

koita file to pack analoga ta fix pigene.. ti 8eleis na kaneis compile kai  ti  java code custom 8eleis... ama 8eleis perisotera kane mou pm na sou e3igiso...

• 0
Posted

file akou ego prepi na pao ligo kapou se 30 lepta tha ime piso thelo ena pack p tha eixes bali ke esi se enan diko s server interlude tzampa esi pio m sistinis gt dn ksero pola pragmata apo server proti fora kano ....o server ine interlude ke l2j....ama se boithisa ligo :P...

• 0
Posted

file akou ego prepi na pao ligo kapou se 30 lepta tha ime piso thelo ena pack p tha eixes bali ke esi se enan diko s server interlude tzampa esi pio m sistinis gt dn ksero pola pragmata apo server proti fora kano ....o server ine interlude ke l2j....ama se boithisa ligo :P...

koita file giati eisai new tote ama 8eleis na asxoli8ei me server prepei na ma8eis pos ginete t compile kai ton ka8e ena logo... egw  mporei na sou protina ena Preconfig pack pou 8a mpenei o ka8e pistirikas kai  8a sou rixnei ton server kai meta 8a ekanes sinexeia pos... des ayta ta link prota kai meta  apofasizeis ama 8eleis na sikoseis ena server...

[Οδηγός]Πώς να κάνετε Compile.

[Guide]Οδηγός , τα πάντα όλα για τους new-developers!

[share]All Java Shares, Fixes & Guides Till Today!

• 0
Posted

to compile to kaneis gia na fix to pack sou apo ta bug..  otan perneis ena pack exei kati bug ayta ta bug den ta fixari mono tou to pack apo tou 8eou to xeri ta fixaris esu me to xeri sou kai tis gnosisou... :P

• 0
Posted

kotia  file analoga to pack ama exeis l2jarchid px i l2j kai pas na ta metafereis se allo pack pou den exei kamia sxesei to ena me to allo den ginete... enno ama exeis l2j leme IL kai  8eleis na kaneis  update se gracia final ginei...

• 0
Posted

oxi.. ektos apo ayto kai ta 2 pack pu mou edoses  einai Preconfig  min anevaseis server me ayta ta pack tin exeis bapsei 8a mpenei o ka8e enas kai 8a sou ton rixnei opote 8elei ..