MrAderson Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 an ime se lathos kapios remove, thanks Hi se olous exo varethei na kanw topics gia to idio thema lipon eixa berdefti me tis IP tou external kai internal ala kati katafera vazo tin NO-IP mou sto external tou gameserver kai tou login anigo ton sserver pataw to acc mou kai mou vgazei ena error opou proti fora to vlepo... ena help kapios ? Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nai giati mesa sto l2.in pira3es kati kai den mporeis na kaneis kati... alla3e system kai 8a eisai ok.. Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 nai oti piraksa to ini to piraaksa gia na valw tin ip tou server m..... tora ti prepei na kanw ? Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 pare apo edw to system Look kai bale tin ip sou sosta giati kati exeis kanei la8os... Quote
0 Belzebul Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 1K posts και δεν κάνεις topic σε σωστό section? Τι να πείς.. Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 to link gia to gracia final ine dead 1K posts και δεν κάνεις topic σε σωστό section? Τι να πείς.. an den exeis na peis kati pano sto thema pou me keei min kaneis post report gia spammer @flash brika ena alo system kai apla tora den kanei login... pffff Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ebales sosta tin ip sou ? sto l2.in briskeis ayto edo ServerAddr=192.168.254.1 esu pira3eis mono ayto to simio oxi olokliro ServerAddr=192.168.254.1 Quote
0 Belzebul Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Μου φάνηκε περίεργο, κανονικά πρέπει να φας εσύ αμεσως -1 Karma για wrong section... Και τι να πω αφου σου το είπε το παιδί... τώρα δεν κάνει log in επειδή δεν έχεις βάλει την IP σου, όταν είπε ο Flash οτι έχεις πειράξει το ιni δεν ενοούσε την ip Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Μου φάνηκε περίεργο, κανονικά πρέπει να φας εσύ αμεσως -1 Karma για wrong section... Και τι να πω αφου σου το είπε το παιδί... τώρα δεν κάνει log in επειδή δεν έχεις βάλει την IP σου, όταν είπε ο Flash οτι έχεις πειράξει το ιni δεν ενοούσε την ip Rozdex™ exeis dikio sto -1 oti prepei giati exei Posts: 1.149 allla klaitera na boi8as para a tou rixneis -1 giati ekane ena la8os... pisteyo tin ali fora na min to kanei giati tote 8a prepei na tou ri3w -1 den einai einai new char... Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 nai exete dikio 1000 signomi ala opos lew kai pano sto 1o mou topic an exw kanei lathos tote remove ontopic: flash ta exo kanei ola sosta kai otan kanw login den mou leei tpt Quote
0 Yakamoto Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Delete To Host arxeio apo system32 drivers kai 8a mpei Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 nai exete dikio 1000 signomi ala opos lew kai pano sto 1o mou topic an exw kanei lathos tote remove ontopic: flash ta exo kanei ola sosta kai otan kanw login den mou leei tpt to 8ema einai na se Help prota kai meta ola ta alla 8a ta kanoume... gi ayto uparxei to Forum na sas Help kai esto na einai se la8os section 8a to kanoun remove alli pou exoun perisotera acclvl :P ekanes test ayto pou sou eipa ? Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Delete To Host arxeio apo system32 drivers kai 8a mpei den benei pali Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ebales sosta tin ip sou ? sto l2.in briskeis ayto edo ServerAddr=192.168.254.1 evala tin no-ip mou kai logaro kai apla tpt esu pira3eis mono ayto to simio oxi olokliro ServerAddr=192.168.254.1 evala tin no ip mou kai logaro kai apla tpt sorry gia to double post den ida oti molis eixa kanei post Quote
0 Flash™ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ama o server einai apo to pc sou den mpeneis me tin kanoniki ip pote.. mono me tin ip mou briskeis apo to cmd pou telionei se .1 Quote
0 MrAderson Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ti eneois me afto ? afou palia ebena kai apto pc mou me tin no-ip.... Quote
Question
MrAderson
an ime se lathos kapios remove, thanks
Hi se olous exo varethei na kanw topics gia to idio thema
lipon eixa berdefti me tis IP tou external kai internal ala kati katafera
vazo tin NO-IP mou sto external tou gameserver kai tou login
anigo ton sserver pataw to acc mou kai mou vgazei ena error opou proti fora to vlepo...
ena help kapios ?
22 answers to this question
Recommended Posts