Jump to content

Recommended Posts

Posted

uparxoun fimes gia adena wipe logo enos bug einai alitheia? einai auto to bug o logos pe xoun anebei oi times ston dragon kai an nai mporw na to brw edw auto to bug?

epishs pisteuete oti to c5 erxete i @@?

Posted

kai h lish afth fandazome 8a einai h idia me afth pou egine ston gold...

An 8elane kalh douleia 8a ekanan ena roll back kai 8a dior8onan ta arxeia tous...

alla meta h apolith 3enera...

Posted

re pedia mipos den einai kapio bug otan petas kati kato merikes fores kolaei to sikoneis kai meta sou leei 210132Dye paradigma pas na ta sikoseis k dn ta sikonei(lag)

eee?

Posted

Kai omos oxi...

eite to 8elete eite oxi to Hlapex douevei ston DN..

me apodi3h ena accound p poloi 8a i8elan :D

poso den lew den 8elw kardiaka! :P

Posted

Kai omos oxi...

eite to 8elete eite oxi to Hlapex douevei ston DN..

me apodi3h ena accound p poloi 8a i8elan :D

poso den lew den 8elw kardiaka! :P

heh mporw na fantastw ti tha periexei to account

Posted

E Mages Mia Selida Pou Brika Kai Xrisimopoiousa Pio Palia Gia Walker Sto Dragon Ine Auti www.fouxcheat.info Kati Leei Gia Ena Exploit Pou Diagraftike Epidi Egine Update Mpori Na Ine Kai Auto Pou Leme

Auta Apo Emena :P :P

Posted

ok re seis mporei na einai kapios pou na to kserei na to exei kanei kai na thelei na to krathsei gia ton eayto tou kai na mhn to kanoun alloi p.x !!!

:)

alla kai pali pisteyw tha to fixaroun to bug kai tha kanoun kati me ta adena...

apo oti blepw edw lene adena wipe kai oloi lene oxi :/

gt o allos eliwse px na ta bgalei ola ayta ta adena....

alla kai h allh lysh (rollback) gia kapious mporei na einai xiroterh mporei na phran kana oplaki se ekines tis meres :P

BTW egw dn pezw dn exw peksei pote DN apla lew th gnwmh m apo oti diavazw edw pera :P

kai apo oti exw akousei nomizo adena wipe einai to kalytero... :/

alla an ginete na afhsoun liga adena stous chars :P

Posted

den tha ginei adena wipe oute rollback apla tha ftiaksoun to bug kai tha kanoun ban osous piasane.

na upenthimisw oti einai ena forum gia cheats auto an oloi kratane ta cheats gia ton eauto tous tote den exei noima :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...