Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gamwto, giati twra thes toso poly na kl....apsw? :(

Unban him?

Unban kai ton "Niko" gia na min me vrisei kai pligwsei ta sinesthimata mou :(

Please, min mou to kanete afto

Kai gia to -1?Ela re Billi kai Niko, sigxwreste me, ena forum einai, sas parakalw, tha eimai kalo pedi apo edw kai pera, kai 100 karma ston kathe tha dwsw, alla sas parakalw, min m to kanete ayto, sas parakalw :(

Rofl.

se kobw gia eirwn

Posted

Φίλε sX ρατσιστής δεν είμαι  για αυτό δεν θεωρώ κακό το ότι έισαι Αλβανός... αλλά από κει και πέρα τρώμε ban και οι 2 χωρίς κανένα απολύτως λόγο καθώς κάναμε flame χωρίς καν να βρίζουμε και αυτό που έχω να σου πω είναι : Βρε παιδί του σωλήνα ,βρε γιε σάπιας πουτάνας σαυρόπουστα να πας στο διάολο μαζί με την καρκινιάρα την μάνα σου που σου έδειχνε τη μάνα μου τα βράδια για να κοιμηθείς νωρίς όταν ήσουν μικρός , μπετόστοκε . Δεν λέω κάτι άλλο γιατί θα με πιάσεις real life θα με χτυπήσεις και μετά θα φωνάξω τη μαμάκα μου και θα σου αλλάξει σεξουαλική ταυτότητα . Τέλος πάντων σας αποχαιρετώ όλους , το account μην το banarete είναι του αδερφού μου και δεν έχω κανένα σκοπό να το χρησιμοποιήσω πάλι για κανένα απολύτως λόγο .

Στους υπόλοιπους ας σας αποχαιρετήσω και εγώ έναν έναν :

magaki13 , Σαγαπώ γιε μου ακόμα και αν είσαι πουτάνας γιος

Revenger , Είσαι και γαμώ τα άτομα boy θα τα λέμε msn /fb εμείς για τον Θρύλο κλπ κλπ

Phoenix , Εύχομαι με το νέο χρόνο να μάθεις ορθογραφία ή να πάρεις απόφαση να γράφεις με greeklish <3

MasterDisaster , Το fan club μην ξεχάσεις να ανοίξεις .

Darkslayer , Έχω ανάψει τα κεράκια και σε περιμένω

Krash , Γουστάρα πολύ όταν σε έκανα kick <3

Maxtor , Και τα 2 ban σου ήταν πολύ καυλωτικά

Ξέχασα και εγώ πολλούς με τη σειρά μου αλλά κρατήστε το σημαντικότερο . Μπορεί να σας είχα γαμήσει στο flame αλλά σας αγαπώ ρε μούλικα ορφάνα πουτανοπαίδια .

Min, sopa, pleaseeeeee pligwnomai, liwnw pethenwwwwwww se parakalw..

Ntaxi kopela, dine tu twra apo to forum, 5xrono..

Tha s erixna kanena gamostavridi twra, alla eimai kourasmenos apo tin proponisi kai apo kati allo, rtms..

Alla ti na kanume, dn perimena alli simperifora apo 2 mikra pedakia (mallon koritsakia tha elega) poy pisw apo tin othoni enws PC vrizune enw ama tus piasw apo konta tha tus diksw ton Xristo Fantaro kai meta tha dume pianu oi manes tha klene..

Ade, dp, -2 zwakia ligotera sto forum, pragma poy pisteyw einai poly kalo..

BB Koritsia, tha sas thimamai gia panta, giati oi goneis ta pedia tus, oti kai na tus kanune, dn ta ksexnane pote.

Guess what, again?

LOCKED.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...