Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hello again.Proxtes eno epeza ston InfoGate efaga ena stun shot +30.Opos htane fisiologiko ta epe3a :/.Argotera eno kitaga to forum eida kai ena pedi pou eixe anevasi mia photo pou eixe fai curse gloom +30 nomizodas oti einai bug.Tote petaxtikane polloi kai eipane oti exoune kai autoi ta skills +30.Uparxi kapio exploit/bug?Apokliete na ta ekanan kanonika.Xtes ekatsa epitides 17 ores sto pc kai asxoli8ika mono me ena skill kai den katafera oute +10 na to pao.Den pezoune auta guys.Tespa an 3erete kati voi8iste parakalw :~).

Demona ... O LeGiOn Ekane tin Douleia..Opws Eixa Postarei San *HGM*OlidaMMara ton XxxUnforgivenxxX Gia +30 Ola ta Skills tou..Pou mexri kai o Administrator Lusa3e na min ton Kanoume Delete...Dn 3erw to logo...Ola einai mia klika Ston Info...Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale...i skeftite kana Event kai grapste to :P

Posted

Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale...

pws 8a se kanoun *HGM* otan dn gnwrizeis tis entoles k tis zhtas apo emas? mallon o infogate phge kata diaolou h me kaneis plaka

btw oi entoles einai sto forum...psaxtes ligo 8)

• 1 month later...
Posted

Demona ... O LeGiOn Ekane tin Douleia..Opws Eixa Postarei San *HGM*OlidaMMara ton XxxUnforgivenxxX Gia +30 Ola ta Skills tou..Pou mexri kai o Administrator Lusa3e na min ton Kanoume Delete...Dn 3erw to logo...Ola einai mia klika Ston Info...Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale...i skeftite kana Event kai grapste to :P

ela re olida tha xana gineis Gm ?? :)

Xerei Eee Emena mHn me xexnas :P

Thelo Kana Item File Exw Xeminei :P

Btw SiLenCe Edw :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...