Stealth Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Paidia paei o infogate...Paliotera htan super alla twra ton dialysane...
mg1996 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 xa0xa0xa0xa0 osoi mpikan stin ally gia ta pramata einai eleoc!!!!!!!!!!!!!!!!mono ayto exo na po sas lipame
OlidaMMara Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hello again.Proxtes eno epeza ston InfoGate efaga ena stun shot +30.Opos htane fisiologiko ta epe3a :/.Argotera eno kitaga to forum eida kai ena pedi pou eixe anevasi mia photo pou eixe fai curse gloom +30 nomizodas oti einai bug.Tote petaxtikane polloi kai eipane oti exoune kai autoi ta skills +30.Uparxi kapio exploit/bug?Apokliete na ta ekanan kanonika.Xtes ekatsa epitides 17 ores sto pc kai asxoli8ika mono me ena skill kai den katafera oute +10 na to pao.Den pezoune auta guys.Tespa an 3erete kati voi8iste parakalw :~). Demona ... O LeGiOn Ekane tin Douleia..Opws Eixa Postarei San *HGM*OlidaMMara ton XxxUnforgivenxxX Gia +30 Ola ta Skills tou..Pou mexri kai o Administrator Lusa3e na min ton Kanoume Delete...Dn 3erw to logo...Ola einai mia klika Ston Info...Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale...i skeftite kana Event kai grapste to :P
kouloumas Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 afto me to oplaki xaxa einai palio kolpo mlkies einai tha sto gavatzosi oso gia ta + 30 skills einai kathari doulia ton gm
Noble® Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale... pws 8a se kanoun *HGM* otan dn gnwrizeis tis entoles k tis zhtas apo emas? mallon o infogate phge kata diaolou h me kaneis plaka btw oi entoles einai sto forum...psaxtes ligo 8)
Sуѕтємƒяєαк Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 lol k nomiza oti pairnoun gm osous exn ebeiria apo edoles klp..lmao krima paei o infogate exei ginei...(asxoliasto..) ;D
tsoukis Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ti paei? lol! apo thn hmera p ksekinhse htan xamenos apo xerh!Ola t kanoun oi GMs tou server!!
bourbouli8ras Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 mm mporei na ta exoun kanei donate p kses ;) donate se tetoio server,ginetai tis trelis ekei mesa,poli gm corruption
katanas Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Demona ... O LeGiOn Ekane tin Douleia..Opws Eixa Postarei San *HGM*OlidaMMara ton XxxUnforgivenxxX Gia +30 Ola ta Skills tou..Pou mexri kai o Administrator Lusa3e na min ton Kanoume Delete...Dn 3erw to logo...Ola einai mia klika Ston Info...Apo Ianouario *HGM*Olida is Back Sthlte mou Entoles Apo *HGM* na kanw ka8olou Xavale...i skeftite kana Event kai grapste to :P ela re olida tha xana gineis Gm ?? :) Xerei Eee Emena mHn me xexnas :P Thelo Kana Item File Exw Xeminei :P Btw SiLenCe Edw :P
Recommended Posts