Jump to content

Lineage (ή καλύτερα Line-Aids) (Εποχή της γραμμής)


skills

Recommended Posts

Το Linage, κοινώς γνωστό και ως "L2" ("Ελ Του" – ή "Ο Δεύτερος", στα Ισπανικά, ή "Εποχή της Γραμμής" (Line Age)) είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG - προφέρεται "μουμόρπγκ"), το οποίο παίζεται ταυτόχρονα από πολλά άτομα από όλο των κόσμο και βρίσκει τεράστια ανταπόκριση σε άτομα ηλικίας 10-45 χρονών. Σε αυτό το παιχνίδι παίρνεις "εμπειρία" σκοτώνοντας παραπληγικά τέρατα, κάτι το οποίο προσφέρει πολλά αγαθά στον παίκτη και στο παιχνίδι. Επίσης υπάρχουν διαφορετικοί σέρβερς για το Lineage, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις, και μπορείς να φτάσεις σε μερικούς στο ανώτατο level σκοτώνοντας δυο μόνο τέρατα, ώστε να νιώθεις γαμάτος! Τέλος, μπορείς να είσαι άνθρωπος, ξωτικό (άσπρο ή μαύρο), νάνος, ή Ορκ. Οι άνωθεν κατηγορίες χωρίζονται επίσης σε μαχητές και μάγους. Η πληθώρα των επιλογών αυτών καλύπτει και τα πιο απαιτητικά γούστα και βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα από προηγούμενες ζωές.

Το Παιχνίδι

 

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκοτώνεις διάφορα διάσπαρτα εντός του παιχνιδιού παραπληγικα τέρατα, τα οποία ως αμυντικό μέσο έχουν τις πατερίτσες ή το αναπηρικό καρότσι τους. Όταν τα σκοτώνεις, μαζεύεις από τα κατάλοιπά τους χρήσιμα αντικείμενα (drops) που έχουν ευρύτατη χρήση:

 

   * χρηματικά ποσά (καθότι όλοι γνωρίζουμε ότι τα τέρατα φορούν παντελόνια με τσέπες και μάλιστα τα θηλυκού τύπου κουβαλάνε και τσαντάκι),

   * σπάνια οπλικά συστήματα (φωτόσπαθο από τους Τζεντάι, βόμβες αντιύλης, τα προφυλακτικά του Τσακ Νόρις με γεύση χοιρινό με σέλινο),

   * πανάκριβα αντικείμενα (σπάγγοι, πέτρες, κλαράκια),

   * και σπάνια φυτικά συστατικά (ρίζες τσουκνίδας, άνθη παπαρούνας, πευκοβελόνες).

 

Σκοτώνοντας λοιπόν τα τέρατα, κερδίζεις σε εμπειρία και ανεβαίνεις επίπεδο το οποίον είναι και το ζητούμενο («γαμείς και δέρνεις»). Επίσης ανεβαίνοντας επίπεδο, πλουτίζεις εξαιρετικά τις γνώσεις σου. Ενδεικτικά:

 

   * Μαθαίνεις ξόρκια του τύπου «θα σε φυσήξω και θα πουντιάσεις», «θα σε πλύνω και θα ξεβάψεις», «θα σου βάλω φωτιά και θα χοροπηδάς», «θα σε ματιάσω και θα πεθάνεις» και πολλά άλλα ευρηματικότατα και όμορφα.

   * Αποκτάς γνώσεις Μαγκάιβερ. Μπορείς με ένα κλαρί, δυο μανταλάκια κι ένα σωβρακολάστιχο να φτιάξεις τόξο που σκοτώνει δεινόσαυρο σε απόσταση χιλιομέτρου με ένα και μόνο βέλος (φτιαγμένο από τσίχλα).

   * Φοράς πανοπλίες και χρησιμοποιείς όπλα που, όσο πιο μεγάλο το επίπεδο τόσο πιο καραγκιόζης δείχνεις, οπότε και ξεχωρίζεις από τα καραγκιοζάκια (μικρότερα επίπεδα).

   * Απόκτηση «κατοικίδιων» ζώων με όψη και χρησιμότητα διφορούμενη. Για παράδειγμα, ένα περίεργο μωβ πουλί, με 8 πόδια, 4 κεφάλια και φωνή καρακάξας. Δεν μπορεί να πετάξει αλλά μπορεί να χέσει, με αποτέλεσμα το τέρας να πεθάνει από χολέρα.

   * Σε κάποιους χαρακτήρες μαθαίνεις τοπικούς χορούς και τραγούδια, διασκεδάζοντας τους άλλους και δημιουργώντας εύκρατο κλίμα στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα ακόμα και τα τέρατα να εγκαταλείπουν τις εχθροπραξίες και να το ρίχνουν στον καλαματιανό (ενίοτε και μπάλο). Και πολλά άλλα…

 

Σε αντίθεση με τα κλασικά παιχνίδια, όταν ο παίκτης «σκοτώνεται», ξαναγεννιέται «ως φοίνικας από τις στάχτες του», με μικρό τίμημα (συνήθως μικρή απώλεια της μέχρι τότε κερδισμένης εμπειρίας του). Οπότε βέβαια και το παιχνίδι δεν έχει τέλος. Όταν ο παίκτης αποκτήσει αρκετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο (δεν είναι απαραίτητο αλλά είναι ζητούμενο), μπορεί πια να πλακώνεται στο ταβερνόξυλο με άλλους παίκτες, διασκεδάζοντας αφάνταστα με βρισίδι απείρου κάλλους («θα σου γ..ήσω τη μάνα ρε!», «Ρε κωλόζωο θα σε σκίσω» κλπ κλπ), οπότε η ώρα περνάει ακόμα πιο ευχάριστα.

Ο Σωστός Τρόπος για να γίνει Κανείς Κυρίαρχος

 

Δεν γίνεται. Όσο κι αν προσπαθήσεις, πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο καμένος. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται και παράδοξο του Artec, προς τιμήν του ανθρώπου που προσπάθησε να βάλει ένα τέλος, κλείνοντας τον bnb server.

Στρατηγική Παιχνιδιού

 

Για να επιτευχθεί αυτός ο αόριστος σκοπός του παιχνιδιού, πρέπει οι παίκτες να ξεχάσουν όλα όσα ήξεραν περί ζωής. Βασικοί κανόνες για να γίνεις καμένος αλλά και ο «γ.μάω και δέρνω» του παιχνιδιού:

 

   * Πέραν του monitor, δεν υπάρχει ζωή.

   * Μάθετε να τρώτε και χειρίζεστε ποντίκι/πληκτρολόγιο ταυτόχρονα.

   * Εξοικονομήστε χρόνο μεταφέροντας τον υπολογιστή στην τουαλέτα.

   * Ο ύπνος είναι εχθρός! Κοιμάστε όσον το δυνατόν λιγότερο πίνοντας πολλούς καφέδες.

   * Μπάνιο;;; Δεν χρειάζεται, είναι σπατάλη χρόνου. Έτσι κι αλλιώς μόνος είστε (και θα είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα).

   * Απαγορεύεται αυστηρά σύντροφος στη ζωή σας! Ενοχλεί τα τέρατα και φεύγουν μακριά σας. Επίσης είναι μέγιστη σπατάλη χρόνου!

   * Περιορίστε τους φίλους σε virtual. Δηλαδή αυτούς που παίζουν μαζί σας και σας βοηθούν στην επίτευξη του σκοπού σας.

   * Αποσυνδέστε το τηλέφωνο και κρατήστε μόνο τη σύνδεση internet. Οποιοσδήποτε θέλει να επικοινωνήσει μαζί σας, μπορεί άνετα να ξεκινήσει κι αυτός το παιχνίδι και να σας βρει in-game.

   * Απενεργοποιήστε το κουδούνι του σπιτιού και αμολήστε το σκύλο (εάν έχετε). Όποιος θέλει να σας σηκώσει από τον υπολογιστή, είναι εχθρός που τον έχουν μισθώσει τα τέρατα να σας σαμποτάρει!

   * Αν παίζετε από internet café, εκδώσετε κάρτα με πενταετή διάρκεια και 24ωρη χρήση. Θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

 

Το Κάψιμο

 

Τα άτομα που καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα σε αυτό το παιχνίδι πάσχουν από οξεία αζωίαση και, εκτός από κάποιες ασήμαντες εξαιρέσεις, την βγάζουν όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή του σπιτιού τους ή κατά προτίμηση σε έναν γωνιακό υπολογιστή του internet cafe της γειτονιάς τους (για να μην πάνε σε κανένα άλλο πιο μακρινό και κουραστούν). Συνηθίζουν να παίζουν δυο μέρες σε έναν σέρβερ και αφού φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο τον παίκτη τους και νιώσουν κυρίαρχοι του κόσμου, πάνε να παίξουν αλλού μετά. Όλοι αυτοί έχουν μια ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι για το οποίο πρέπει να περηφανεύονται, και περιφρονούν όσους δεν ασχολούνται με το παιχνίδι, επειδή δεν ξέρουν απλά τι να συζητήσουν μαζί τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία παικτών Lineage II, που οι σέρβερ στους οποίους η εξέλιξη του παίκτη είναι γρήγορη, τους φαίνεται σαν 'νουμπιά'. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι σκληροπυρηνικοί παίκτες Lineage II, οι οποίοι δεν έχουν (εκτός από ζωή) πρόβλημα να σκοτώσουν 4.569.321 λαγουδάκια και 34 αράχνες XXL-size για να φτάσουν στο εικοστό επίπεδο τον παίκτη τους. Αυτοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι ευχαριστιούνται το παιχνίδι περισσότερο από τους άλλους. Επειδή ο παίκτης τους έφτασε στο εβδομηκοστό του επίπεδο σε 2 χρόνια 3 μήνες 4 ημέρες 6 ώρες 9 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, τα οποία έχουν χάσει από τη ζωή τους, νομίζουν ότι "νιώθουν το παιχνίδι", όπως λένε στη διάλεκτο τους. Αυτή η κατηγορία εμφανίζει μεγάλα ποσοστά αυτοκτονικών παικτών, διότι μια ωραία πρωία ο σέρβερ αργά ή γρήγορα θα κλείσει, και το κάψιμο θα πάει στράφι. Αν τελικά ο παίκτης καταφέρει και ξεπεράσει το σοκ του κλεισίματος του σέρβερ, αφού χύσει τόνους καυτά δάκρυα και βγάλει καμιά εικοσαριά σπαραχτικές κραυγές επειδή έχασε φίλους όπως ο DenExoZoi1990, o Paizo2XroniaSynexomena, η ToPaizoGomena και ο SexyXontros, καταλαβαίνει το σφάλμα του. Και μετά απλά ψάχνεται να βρει σέρβερ. Πιθανό είναι να πάει όπου πάνε οι προαναφερθέντες μεγκαπιξελικοί φίλοι του. Όμως μέσα σε αυτούς τους παίκτες υπάρχουν μικρά σε ηλικία άτομα που αποδεικνύουν ότι έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους, και ότι κακώς τους θεωρούν ξεγραμμένους. Αυτά τα άτομα εκτός από το Lineage που είναι η κύρια ασχολία τους, γράφονται σε σχολή χορού, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, κιθάρα, τύμπανα, μαθήματα τραγουδιού, μαγειρικής, ηλεκτρολογίας, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, σκάκι, τάβλι, και σε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα. Κι όλα αυτά για τον πολύ απλό λόγο ότι μπορούν να λείπουν από το σπίτι όλη την ημέρα για να είναι στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς τους. Και αυτοί καίγονται και οι γονείς τους κοιμούνται ήσυχοι αφού τα παιδιά τους έχουν υγιή ενδιαφέροντα, άσχετο ότι σε όλες αυτές τις σχολές πατάνε μόνο στην ημέρα της εγγραφής τους αλλά και στον Αγιασμό (για να παρακαλέσουν τον Θεό να τους κάνει "ίμπα" στο Lineage II).

 

Όσοι παίζουν φανατικά Lineage ισχυρίζονται ότι πριν αρχίσουν να παίζουν τους πλησίασε ένας κύριος και τους έδωσε ένα παράξενο κόκκινο χαπάκι. Μερικοί πιο συνειδητοποιημένοι λένε ότι ο κόσμος μας είναι το Matrix και η αλήθεια βρίσκεται στο Lineage. Αυτά τα άτομα στην πλειοψηφία τους ονομάζονται "άζωοι", επειδή απλά πάσχουν από έλλειψη πραγματικής ζωής και νομίζουν ότι το Lineage τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν. Κάποιοι που θέλουν να το παίξουν αυτοσυνειδητοποιημένοι λένε σε όποιον συναντάνε στο παιχνίδι "get a life", αγνοώντας ότι ούτε αυτοί έχουν.

Οι Αρχιάζωοι

 

Οι "GM's", δηλαδή οι πιο άζωοι παίκτες του παιχνιδιού που είναι διαχειριστές των server, έχουν την ικανότητα να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με τους ώμους τους όπως κάνει και ο Μητσοτάκης. Μάλιστα, στο επίπεδο 5 και μαζί με κάτι άλλα ναρκωτικά που παίρνει ο χαρακτήρας κάνει χειρότερα απο εκκρεμές.

Ο τρόπος σκέψης ενός Lineager: Σκοτώνω τέρατα. Καμαρώνω. Σκοτώνω τέρατα. Καμαρώνω. Σκοτώνω τέρατα. Καμαρώνω. Σκοτώνω τέρατα. Καμαρώνω.

Συμπληρωματικά στοιχεία του παιχνιδιού

 

Επίσης η πλοκή του παιχνιδιού εμπλουτίζεται με διάφορα σενάρια (quests), όπου ο καθένας (ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία του) μπορεί να ασχοληθεί (προαιρετικά). Αποτελεί συνήθως μικρή ανάπαυλα από την ακατάσχετη εξόντωση τεράτων. Πρόκειται για μετα-μοντέρνα παραμύθια κι ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

   * «Η Χιονάτη και οι 7 αυνάνοι», σενάριο που παίζεται κυρίως από αρσενικούς παίκτες που έχουν διαλέξει χαρακτήρα νάνο (dwarf) και θα αποκτήσουν ερωτική ζωή όταν και η Χιονάτη αποκτήσει σάρκα και οστά ανάμεσά μας.

   * «Η Σταχτομούνα», σενάριο που απευθύνεται σε θηλυκούς παίκτες (παίκτριες), οι οποίες την τελευταία φορά που είχαν σεξουαλική επαφή, ήταν όταν κόπηκε το Internet γιατί είχε γίνει ένα σκηνικό με κάποιο τανκ σε εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Πατησίων.

   * «Η ωραία κι ο Παιδέρας», σενάριο για άσχημους χαρακτήρες βουβαλοειδούς τύπου (Orc), όπου ακόμα και τα τέρατα του παιχνιδιού φαντάζουν μπροστά τους σαν γλυκύτατα νεογέννητα βρέφη. Οι παίκτες έχουν την τάση να «βιάζουν» τα πάντα στο πέρασμά τους και όνειρό τους είναι να προστεθεί στο παιχνίδι σενάριο με πρωταγωνίστρια την στρουμφίτα ώστε να την βιάζουν ανενόχλητοι και κατ’εξακολούθηση.

   * «Ο μαγικός καυλός», σενάριο για όλους τους παίχτες ώστε να τους θυμίζει κάπου-κάπου να αυτοϊκανοποιούνται, αλλιώς ελλοχεύει κίνδυνος εγκεφαλικού.

 

Συμπτώματα και Επιπτώσεις

 

Μικρή μερίδα παικτών κάνει ένα διάλειμμα από το παιχνίδι δέκα-δεκαπέντε λεπτών για φαγητό, γεγονός αισιόδοξο, καθ' ότι οι περισσότεροι παίκτες αρκούνται στους αντιπάλους που έφαγαν εντός του παιχνιδιού. Μετά από πολλές ώρες πόρωσης, τα άτομα αυτά παθαίνουν το σύνδρομο με κωδικό όνομα L2C1-C6, με το C να δηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Μερικά συμπτώματα της πάθησης αυτής είναι:

 

   * Κάνουν παράξενους ήχους, όπως: "ΛΟΛ!", "ΡΟΦΛ", "ΟΜΦΓΚ", "ΠιΚέι!", "ΤΖΙ ΤΖΙ", "ΚΙΟΥ ΚΙΟΥ ΣΟΥ ΝΟΥΜΠΑ!" κτλ. ειδικά αν τα κάνουν εκτός παιχνιδιού.

   * Λένε διάφορες ασυναρτησίες εκτός παιχνιδιού, όπως: "Πάμε να εξπάρουμε", "Έλα Γκιράν", "Ωχ, ένας νταγκεράς με κάρμα!", W8 (= wait) κτλ.

   * Βγαίνουν στο δρόμο και να φωνάζουν "ΑΝΤΕΝΑ ΠΛΙΖΖΖΖΖ", "ΛΑΑΓΚΓΚΓΚΓΚ".

   * Ζητάνε S grade όπλα απ' τα περίπτερα, και buffs απ'τα γυράδικα.

   * Κρατάνε ένα μαχαίρι κι ένα κομμάτι χαρτί και να βρίζουν χριστοπαναγίες επειδή "δεν γίνεται enchant εξ' αιτίας του lag".

   * Σε ακραίες περιπτώσεις βλέπουν κάποιον περαστικό και αφού τσιρίζουν "ΠΙΚΕΪΙΙ" αρχίζουν να τον χτυπάνε. Άμα τελικά φάνε αυτοί το ξύλο και δεν έχουν έρθει ακόμα στα συγκαλά τους, φωνάζουν "ΡΕΕΕZZZ ΠΛΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ".

   * Αν όμως τελικά τον δείρουν και πάρουν όπως λένε κάρμα, τρέχουν πανικόβλητοι να το κάψουν, "σκοτώνοντας" ο ένας τον άλλο.

   * Πάνε να πάρουν εισιτήρια για το αστικό από τα περίπτερα και ζητάνε scrolls of escape. Επίσης καλούν τον οδηγό του αστικού "Gatekeeper", και του λένε να τους κάνει teleport (γίνεται και με τους ταξιτζήδες) σε διάφορα μέρη με παράξενα ονόματα. Όταν έχει μποτιλιάρισμα αρχίζουν να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με το χέρι τους λες και προσπαθούν να χειριστούν το ποντίκι ώστε να ξεκολλήσουν.

   * Καλούν ο ένας τον άλλον "νουμπά"

   * Σκοτώνουν σκυλιά και γάτες για να "εξπάρουν"

   * Όταν βρούνε κάποια σαύρα την παίρνουν στο σπίτι τους και την βάζουν σκοτώνει μύγες και άλλα εύκολα έντομα, για να ανέβει λέβελ και να μεγαλώσει ώστε να γίνει αργότερα δράκος.

   * Σκάνε στη στάση του λεωφορείου και φωνάζουν "ΝΟΜΠΛΕΣ ΠΛΙΙΙΙΖ". Αμα τυχει και βρούνε κανένα δικό τους το ανταλλάζει για "ρεκ".

   * Όποτε βλέπουν άτομα να μαλώνουν αναφωνούν "Πάμε μπας και πέσει κάνα mace acumen"

   * Πάνε στο περίπτερο λένε: "trade plz"

   * Ζητιανεύουν στους δρόμους και λένε: "adena plz"

   * Σε όποια παρέα και να κάτσουν ζητάνε Party (μοιρασμός του εξπαρίσματος κατά την ορολογία τους)

   * Αναρωτιούνται ποσά HP τους έδωσε η μακαρονάδα που μόλις έφαγαν.

   * Κάθονται στη μέση του δρόμου και περιμένουν, όπως λένε, να τους ανεβεί το MP (μάνα πόιντς), ενώ γράφουν SMS στο κινητό ξεκινώντας με ". Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα χρησιμοποιούν τα μπλε Powerade ως Mana Potion.

   * Βρίσκοντας στον δρόμο 10 € αντί για 100 € άρχισαν να παραπονιούνται για το drop rate.

   * Φορούν ρόμπες όταν βγαίνουν έξω για να μη χάσουν το Casting Speed όπως λένε (τώρα τιντούτο είναι άλλο πράγμα)

   * Νομίζουν ότι το μπαστούνι του παππού τους έχει πάνω από 500 Magic Attack και προσπαθούν να βρουν το account του παππού τους για να το κλέψουν.

   * Όταν οι ανήλικοι παίκτες είναι σε ίντερνετ καφέ (πως το μιλάω το αγγλικό δικέ μου;) ανταλλάσσουν τις απόψεις τους σε πολιτισμένο επίπεδο, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "Όχι, όχι, όχι ρε μ****α μου γ******ε το μ***ί!", "Π******α!", "Το μ***ί της μάνας σου μ****α", "Πάλι με γ******ε, ΤΡΕΞΕ ΡΕ Π**ΣΤΗ Γ*ΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ!" κ.λ.π..

   * Βάζουν ένα αναμμένο πορτατίφ κάτω από την μπλούζα τους να φωτίζουν και να μοιάζουνε με "Hero" ήρωα και φοράνε τη στέκα της μητέρας τους για κορώνα στο κεφάλι!

   * Όταν παίζουν και χάνουν, δηλαδή τρώνε -4%, κάνουν σαν να πέθανε η οικογένειά τους, κλαίνε, χτυπιούνται, και μπορεί να πέσουν και σε βαριά κατάθλιψη... Αυτά για σερβερ με μικρό ρειτ... Κάνουν δηλαδή σαν τους Emo, ακόμη κι αν τους κοροϊδεύουν.

   * Όταν παίζουν και τους πέσει ένα καλό άιτεμ (item) κάτω επειδή κάποιο τέρας τους σκότωσε, αρχίζουν και τηλεφωνούν σε φίλους και γνωστούς (ακόμα και αν στις μικρές ώρες) που παίζουν στον σέρβερ τους, ζητώντας τους απελπισμένα να μπουν και να πάνε να τους κάνουν "ρεζ" για να πάρουν πίσω το "εξ-πι" και το "άιτεμ" τους.

   * Αν τους την πέσουν καθώς βγαίνουν απ την πολυκατοικία τους παραπονιούνται στους μπάτσους ότι δεν δουλεύει το "σπόουν προτέξιον". Βέβαια έχει καταγραφεί μόνο μια τέτοια περίπτωση, γιατί ποτέ δε βγαίνουν απ το σπίτι τους. Ο καταγγέλλων ήταν καλεσμένος για πέντε εβδομάδες στο δελτίο ειδήσεων του Star και η πρώτη του δήλωση ήταν πως είχε εντυπωσιαστεί από "εκείνο το κίτρινο πράγμα που βγαίνει στον ουρανό, φωτάει και καίει".

   * Δουλεύουν όλη μέρα και χαλάνε τα λεφτά τους στα ίντερνετ καφέ ή για να αγοράσουν όπλα και τέτοια στο λινεατζ...

   * Στα σχολικά βιβλία κάνουν όπλα στους ανθρώπους στις εικόνες και γράφουν από πάνω τους ένα όνομα (nickname).

   * Όταν ένας φίλος τους χτυπάει λένε "w8 να σου κάνω heal".

   * Όταν κάποιος πάει αργά λένε "Δεν πήρες buffs ρε;".

   * Σε τυχόν διαφωνίες χρησιμοποιούν την απειλή "Μην μιλήσεις θα σε <<πικάρω>>..."

   * Επίσης δεν θα έπρεπε να αφερέσουμε αυτό το κλασικό video

                               IIIIIIIIIII                      

                               VVVVVV

 

 

Μακροπρόθεσμες Επιπτώσεις

 

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η αύξηση των παικτών στο Lineage έχει προκαλέσει επιδείνωση το φαινομένου του θερμοκηπίου. Εξελικτικοί βιολόγοι, πάντως, ευελπιστούν ότι τα καψίδια δεν θα χτυπήσουν γκόμενα στον αιώνα των άπαντα, και έτσι η ανθρωπότητα θα γλιτώσει από την υπερθέρμανση.

Αντιμετώπιση

 

Πλήρης ίαση της ασθένειας δεν υπάρχει. Γίνονται απεγνωσμένες και εκτεταμένες έρευνες για την παρασκευή εμβολίου, αλλά ο ιός είναι φοβερά ανθεκτικός. Παρόλα αυτά, οι γιατροί συνιστούν μερικές θεραπείες που βασίζονται στην τεχνική του σαμποτάζ:

 

   * Κατέβασμα του γενικού διακόπτη ρεύματος. Ο ασθενής κατά 99% θα παρουσιάσει βίαιη συμπεριφορά, οπότε καλύτερα να απομακρυνθείτε (απόσταση ασφαλείας: 1km + )

   * Σαμποτάζ του ηλεκτρονικού υπολογιστή (format σκληρού δίσκου) την ώρα που ο ασθενής κοιμάται. Μπορεί να προκαλέσει αυτοκτονική κατάθλιψη, οπότε επιβάλλεται να είστε εφοδιασμένοι με ισχυρά ψυχοφάρμακα.

   * Πληρωμή (χρηματική δωροδοκία) κάποιου άλλου παίχτη, άγνωστου αλλά απαραίτητα μεγαλύτερου επιπέδου, ώστε να παρενοχλεί και να «σκοτώνει» συνέχεια το χαρακτήρα του ασθενούς. Σίγουρο αποτέλεσμα είναι τα απίστευτα νεύρα με δυνατές φωνές και βρισιές, αλλά έτσι ίσως, πάνω στα νεύρα του, σπάσει και τον υπολογιστή οπότε η θεραπεία θα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

 

Οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη θεραπεία σκεφτείτε, είναι εκ των προτέρων δεκτή.

Είπαν για το άρθρο

 

"kala re tn paleuete????? siga min einai kai kompreser o gm oi gm einai gia na diaxirizontai tous server oute narkotika pernoun oute tpt"

 

"lete . . . . apo ola auta pou grafete mono ta misa kai ligotera isxioun"

 

%CE%9B%CE%AC%CE%B9%CE%BD-%CE%AD%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%9D%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%81.jpg

 

BY SKILLS

begaj2005@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Egw ta kanw ola.. kai ka8aros ime afoO kanw ka8e mera banio k trow kai xezw kai gkomena exw ala k l2 pezw...

min leme mlkies. daxi ores ores t parakanOome..ala se kamia periptosi dn 8a parataga gkomena g to l2...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Posts

    • Hi!, is there a way to solve the animation cuts in High Five client?, what I mean is, to see the whole animation of a skill before seeing the next action...   For example, if you cast a buff after another, the animation of the first one cuts to play the following one... another example, if you have a lot of casting and go cast magic nukes, for example Death Spike, you only see the red aura in your feets but there is no animation of the spike throwing from the character to the target... or if you are hitting melee a monster and use, for example, Deadly Blow, you don't see the character actually hit the target but starts hitting melee again...   Is this a problem of the client or is it normal for High Five version to be like this?, I remember in old versions this didnt happen...   Thanks in advance!
    • 💫 Hi 💫 Please Update To 1.0.6 If You Have It ❤️‍🔥 Thanks Almighty Girl ❤️‍🔥
    • It's the whole MMO genre which is in decline, playerbase left for other "short matches like" games (PUBG, etc). I personally don't recommend projects which : don't allow to edit sources, making you a puppet to the project owner's will to backdoor your face ; force you to use some sort of auth server - even if it's easy to remove, it's imho poor approach for security and the sort of ppl adding backdoors as ultimate, hidden security ; permanently spit on other projects/owners - it often means they aren't confident in their own packs or will have a childish behavior towards you ; use a base pack and claim it's their work - if one lie is found, how much others ? reuse shared customs without even trying to optimize it - which generally means lazyness and copy-paste ability, but nothing helpful in case a real problem happens ; don't go deep in the refactors, or don't touch "touchy" files such as geoengine/movement/... - which means if a real problem happens, you will have to pay someone else. In any case, before paying someone, you should : make some search regarding the dude on forums, to see how he talks/his reputation/his posts ; get opinion from different places/forums/ppl regarding the dude ; see if the dude is known under different names, which should be an instant redflag since it means he is probably banned ; request at least one self-made code exemple (being public or not, generally decent developers also publically share), which could be checked by other ppls if you suck at Java ; clearly doubt the dude if he says he is the best or seems too cocky. About payment : you should use a middleman if you fear anything. It's costy (generally 20% ? I don't know prices), but it will be safe. After few transactions with the same guy, you can probably stop to use one. you should pay when the tests are done and you don't see more issues. If the dude is normally brained, he let you test on his test server, you test everything, you say it's ok, you pay, he gives you the code. If another problem is found after transaction, well there are 2 schools : dev is really friendly and will fix for free, or dev considered you said it was ok, and you pay for untested stuff. On that matter it really depends about the dude himself. I also personally don't recommend any BR as developer - even if nowadays, it's one of the biggest L2 community. That's my own personal experience, and I would like it differs, but really, I didn't meet (did I ?) a single, decent, enjoyable, friendly, non-scammy BR developer on my 12y of aCis. You will be deceived in 90% of cases, all their custom packs are rebranded packs with copy-pasted customs. Please, BR community, make me wrong and be finally an enjoyable piece of humanity. Thank you in advance ! 😄 (About my pack, ty for the kind words, you will get your payment in the end of the month - 0.001% of total profits, 100.000€, as always ?)
  • Topics

×
×
  • Create New...