Pibby Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Thelw kapios na me voi8isei giati moO menoOn kapia teleftea pragmata g na teliwsw kai na aniksw tn server m. 1o) Pws borw na alaxw to client name(sto log in katw katw) na leei Welcome To L][....... 2o) Den borw na addarw weapons sto weaponrgp otan paw na to kanw SAVE mOo vgazei ena error. :/ 3o) Tha i8ela ena npc symbol maker dioti sto search poO epsaxa dn exei kati mono ena k afto dn katevenei bgazei error sto link.. Zitw prokatabolika EUXARISTW... Quote
Vkouk Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Thelw kapios na me voi8isei giati moO menoOn kapia teleftea pragmata g na teliwsw kai na aniksw tn server m. 1o) Pws borw na alaxw to client name(sto log in katw katw) na leei Welcome To L][....... 2o) Den borw na addarw weapons sto weaponrgp otan paw na to kanw SAVE mOo vgazei ena error. :/ 1.Open to systemmsg-e.dat kai vres to number 94 nomizo kai edit. 2.Mallon prospa8is na valis kati p ine gia gracia final se interlude,h aplos ine la8os h sunta3h. Quote
takhs7 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 +1 me ventic... 3. ti enoeis symbol maker? ... ena tupo symbol maker kserw egw kai den xriazetai katevasma.. eiparxei pantou.. se ola ta pack k servers.. px giran etc.. :/ lol? Quote
Recommended Posts