Spidey* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Kalispera se olous :) :) Exw psaxei polla packs alla dn exw katali3ei se kapio sigkekrimeno.. :-\ Kapios na m protinei ena pack..otidhpote tupou(archid klp.)to opoio na exei kapia protects opws anti-pxh announce kai command .online thanks
0 3xpl0it3R Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pack me polla protections den mporeis na breis...... epidi kserw oti o server sou 8a ton hackepsoune se 10 mins.. bres to guide tou ExtremeDwarf gia to pws kanoume compile.. pare to teleuteo revision apo l2jarchid kai arxize na bazeis java Codes.... ama kseris java, tote 8a kaneis to kalitero pack me full protections...... Giati na kaneis compile ? Giati me to compile mporeis na kaneis edit ta java arxeia tou server... sto preconfigured den mporeis.... Giati na min pareis preconfigured ? Den mporeis na allaksis sxedon tpt... den mporeis na peraseis tpt kai den lei ka8olou... pou kseris ti exei kanei o allos ? Ama exei kanei kati sto pack kai den to lei ? ginonte kai afta kseris..
0 Spidey* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 3erw file alla prospa8isa na kanw coplie kai dn ta katafera..To 1o Arxeio paei sto build (datapack) sta alla 2 arxeia..gameserver kai login server pataw sto bulid run as ant 1 ..alla dn ginete tpt ..m vgazei kati errors
0 3xpl0it3R Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 me tin l2jarchid ? Exeis kanei ta katalila configs sto eclipse ?
0 Spidey* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 me tin l2jarchid ? Exeis kanei ta katalila configs sto eclipse ? Nmzw fteei to java pack p xrisimopoiw .. alla mporei kai oxi..simfona me to video tou ExtremeDwarf..ta exw kanei ola..8a to psaxw..alla kai na ftia3w ena pack dn exw tis katalliles gnwseis Java..dn 3erw pws na valw protects oute tpt...mono Online Command .online opote ena preconf pack 8a htan kalutero
0 Flash™ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 file poia java katebases kai perases sto pc sou kai meta sto eclipse ? file kalitera na ftia3eis esu to pc sou kai na fix oti problima exeis para na pareis ena etoimo
0 Spidey* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 file poia java katebases kai perases sto pc sou kai meta sto eclipse ? file kalitera na ftia3eis esu to pc sou kai na fix oti problima exeis para na pareis ena etoimo Exw egatestimeni tin ekdosi JDK1.6.0_13
0 H4ckeR* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=92119.0 Einai kalo pack to exw dokimasei
0 Flash™ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=92119.0 Einai kalo pack to exw dokimasei katarxas file tou dineis ena Preconfig pack pou den mporei na to kanei compile tpt kai den mporeis na kanei edit java i na fix bug
0 H4ckeR* Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 katarxas file tou dineis ena Preconfig pack pou den mporei na to kanei compile tpt kai den mporeis na kanei edit java i na fix bug to exw dokimasei kai einai polu kalo,afou leei to paidi pws dn mporese na kanei complie
Question
Spidey*
Kalispera se olous :) :)
Exw psaxei polla packs alla dn exw katali3ei se kapio sigkekrimeno.. :-\
Kapios na m protinei ena pack..otidhpote tupou(archid klp.)to opoio na exei kapia protects
opws anti-pxh announce kai command .online
thanks
9 answers to this question
Recommended Posts