mjst Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 apo oti exo psaksi sto forum den exo vri aftin tin topo8esia.. otan epeza l2gold kai ekana kamia fora kamia saxlamara o GM me travouse eki.. ixa katevasi apo edo ena pack gia na do pos einai na eisai GM... alla apo oti diapistosa den vrika se kanena menu mesa teleport gia aftin tin topo8esia.. to domatio afto einai terastio kai mporite na to kanete GM room.. na mazeveste oi GM opios exeis server as kanei ena teleport na di ton xoro.. perimeno apadisis :D to ekana afto to post giati to epsaxna kai isos na to psaxnei kai kapios alos.. gia na to vro anagastika na mpo kai na kano xazomaritses gia na me traviksi se afto to room.. (GM Consultation service Location) -113360, -244676, -15536
Albion™ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 alla apo oti diapistosa den vrika se kanena menu mesa Fysika, einai tosa kai tosa ... pou na ta valoune ola... apla esei kane //move_to x y z i mipos //move x y z ....... exo poli kairo na asxolitho ;p
The-LeGenD Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Hmm...tha to check file mou..na dw se poio meros les...hmm nmzw fantazomai ena Ch p exei ena megalo dwmatio....alla dn eimai sigouros :P apla tha to dw file...!tnx
Sindelia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Egw pistevw oti einai custom map.. O l2gold exei kanei mod ta client mexri ahdias :S
Sindelia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Telika to dokimasa kai pragmatika yparxei! Den to hksera oti yphrxe tetoio room!
mjst Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Egw pistevw oti einai custom map.. O l2gold exei kanei mod ta client mexri ahdias :S kai ego nomiza oti mono ston gold 8a itan alla to dokimasa kai spiti apo ena pack.. kai se enan alon server opou ixa gnorisi enan GM tou ipa na paei na di an yparxi afto to room :D pados ixa dokimasi na paw me ta podia se afto to simio kai den katafera na mpo mesa oute me bug kai malakies :D lete na yparxi tropos na kaneis olh tin perioxi san jail?
takhs7 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 lol.. kalo... pws kai den to exei ksanadei kaneis afto to meros ? :S eleoc thanks file.. oti prepei gia test area... exei k poli xoro :P xwneis valakes k anthares ekei mesa k spas plaka ... xaxa ;D
mjst Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 lol.. kalo... pws kai den to exei ksanadei kaneis afto to meros ? :S eleoc thanks file.. oti prepei gia test area... exei k poli xoro :P xwneis valakes k anthares ekei mesa k spas plaka ... xaxa ;D ondos... na fadastis ean den eisai GM kai proxoras me ta podia kaneis 200 wres na ftaseis apo tin mia akri eos tin ali akri.. ean einai na valis valakas antharas baium k.a RB kane mia GK kai onomasetin "RB EVENT GK" kai na tin kaneis spown stin aden otan 8es na kaneis to event kai na exei apo ola ta RB ekei mesa kai na ginete sfagi :D an exeis server kai to kaneis stile site na logaro na do tin GK :D re cis den exei kanenas xrono na ftiaxi mia tetia GK kai na tin valei edo stous MXC?
Sindelia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Egw eixa provlhmata me to na metakinoume mesa , dld proxorousa kai htan san na kanw diadromo , na proxwraw kai na me paei pisw :P
mjst Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 se c4 off kai c6 java mia xara itan pou dokimasa.. esy se ti to dokimases? den xero se gracia ti pezei!!
~GeFriDo~ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 File auth thn topo8esia nomizw tin exei sta teleports sto gm consulation service....Alla dn tin eixa brei! anyway thanks
mjst Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 kai ego nomiza oti 8a tin ixe alla den exo vri teleport se aftin tin perioxi apo java server... apo off server to menu den to exo di kai den xero mipos exei kai alages..
Recommended Posts