Jump to content
  • 0

Problem almost before i open my server..


kostikas2
 Share

Question

2009.11.3 09:52:45

OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6001)

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2100 MHz with 1789MB RAM

Video : NVIDIA GeForce 8200M G (7614)

 

General protection fault!

 

History: NWndUtil::ItemInfoToNCParam <- NConsoleWnd::AddInventoryItem <- ItemListPacket <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=ItemListPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

 

 

 

 

 

when i try to log with a new char i have this problem..

i can log normally with my others char that i maked before :/

 

 

Someone have to help me here cause i wanna open my server tonight :/

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

wrong section again...damn those rules...

 

itemlist error maybe a wrong client modded item is in the chars inventory thats why...

 

locked until moved

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock