ksipos Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 paidia an kserei kapoios tin glossa programmatismou C as m pei pos mporo na trekso ena programma grammeno se C.... an xreiazetai kapoio prog as m dosei k ena link i na m to steilei to link se pm ty gia tin help sas ;) EDIT: elate re kaneis dn kserei????
MaestroLuke Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 codeblocks.org katevase to ide me mingw grapse to file s se C kai pata build (compile & link) an xriastisteis opiadipote voithia pes edw
Kяaσh Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 codeblocks.org katevase to ide me mingw grapse to file s se C kai pata build (compile & link) an xriastisteis opiadipote voithia pes edw les na ktlve twra??? :D
MaestroLuke Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 les na ktlve twra??? :D ela daxei an xriastei help tha me kanei pm i add msn :P
ksipos Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 to eixa katebasei auto to prog meta apo pl psaksimo sto google omos dokimazo merika progs k pata F9 p brika se ena guide omos dn m kanei tpt ... m bgazei basika ena mnm an 8elo na kano na kano build .... ama patao anoigei ena .bat para8uro p dn exei tpt ama patao to yes me afinei na sunexiso tin epeksergasia ....
MaestroLuke Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 kane me add msn,tha bw aurio me teamviewer na s dixw
Hax0r Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to eixa katebasei auto to prog meta apo pl psaksimo sto google omos dokimazo merika progs k pata F9 p brika se ena guide omos dn m kanei tpt ... m bgazei basika ena mnm an 8elo na kano na kano build .... ama patao anoigei ena .bat para8uro p dn exei tpt ama patao to yes me afinei na sunexiso tin epeksergasia .... Για κάνε μια επικόλληση τον κώδικα σου...
ksipos Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 #include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() { printf("Hello world!\n"); return 0; } autos einai o main p eixe... sto guide p diabasa leitourgouse... dn ksero gt dn pianei se mena ....
Hax0r Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Λειτουργεί απλά δεν προλαβαίνεις να το δείς γιατί με το που τελειώνει το πρόγραμμα, κατευθείαν κλείνει. Απλώς τρέξτο από cmd(Έναρξη>εκτέλεση>cmd).
ksipos Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 tecpa epeidi dn to pl katexo s dino ton kodika p m brika apo enan gnosto m k i8ela na dokimaso : int recfact(int n) { if(!n) / *if\n==0*/ return 1; / *0!=1*/ else return n*recfact(n-1);/*n!=n*(n-1)!*/ } 8elo na m peis ti kanei an mporeis .....
ksipos Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 lipei to pause sto telos se poio apo ta 2 ???? :S
Stealth Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 lipei to pause sto telos Den exei pause :/ Mipws kati tetoio return 0;
MaestroLuke Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 tecpa epeidi dn to pl katexo s dino ton kodika p m brika apo enan gnosto m k i8ela na dokimaso : int recfact(int n) { if(!n) / *if\n==0*/ return 1; / *0!=1*/ else return n*recfact(n-1);/*n!=n*(n-1)!*/ } 8elo na m peis ti kanei an mporeis ..... an boreis kalitera na to vazeis se code [] Den exei pause :/ Mipws kati tetoio return 0; enoei system("PAUSE");
Recommended Posts