Nox*Shine Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Exw prob me ton server m re paidia.... ston gameserver m bgazei wrong server GT????????? As me boi9eisei kapios 9a tou eimai eugnomon..... :) (:
0 Commodus Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Prepei na ftiaxeis to hexid. Pigene ston fakelo loginserver kai anikse to registergameserver.bat. Epita tha patiseis 1 kai meta ena koumpi gia na sinexiseis. Ston fakelo login tha sou emfanistei ena arxeio me onoma hexid(server 1).txt Esy metonomase to se hexid.txt,kanto cut kai meta paste sto gameserver/config. Kai eise etimos!
0 Nox*Shine Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ayto to kserw re c kai tnks alla to 9ema einai oti otan aanoigw ton registerserver apo to loginserver m bgazei alla kai den xreiazetai na patisw tpt... to mono m leei katw katw einai oti ""patiste ena koumpi giana sunexisete"" An ksereis kati allo pes m.... Tnks!
0 Nox*Shine Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 kai kati allo panw panw sto prwto post i9ela na pw oti m bgazei wrong hedix kai oxi wrong server... Sry...
0 MaestroLuke Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 registerserver-> 35 kai tha sou vgalei ena hexid frodise na ine to servername.xml mesa
0 Nox*Shine Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 KAtse Gt eimai ligo new tin einai server.xlm..? :SSSSSSSSSSSS
0 Nox*Shine Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 MAllon To Brika... einai mesa.... Prepei na kanw kati me ayto??
0 TorRento® Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mia erotisi..Otan evales to pack ixe idi hexid mesa?? an nai mporis na to xrisimoipoihsis
0 Freyr Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Lipon pas GameServer/config/vriskis to hexid kai to anigis me notepad kai vlepis oti exei enan algortihmo mesa(kati paraxena numera-grammata).Ta epilegis kai kanis copy.Meta Anigis to navicat kai pas stin database sou kai pas sto GameServer table.To Anigis kai vlepis oti se kapio apo ta tria plesia leei Hexid.Ekei kanis paste afto pou exeis kanei copy.Anigis xana login kai gameserver kai etimos.Den iparxi logos na vgalei error. :)
Question
Nox*Shine
Exw prob me ton server m re paidia.... ston gameserver m bgazei wrong server GT????????? As me boi9eisei kapios 9a tou eimai eugnomon..... :) (:
8 answers to this question
Recommended Posts