punkstar69 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 mias kai o l2deathwhisper einai ellinikos server kai arketoi apo emas paizoun ekei, kanontas search mporoume na vroume arketa pragmatakia pou theoritika douleuoun se auton opos tricks me to l2ph.. prospathisa extes alla den petuxa se kanena apo ta threads pou dokimasa na xrisimopoihsw ws guides gia kapoio pithano trick. h erotisi mou einai ean uparxei kapoio pou na douleuei auth th stigmh (gnorizontas oti oi gms tou einai mods edw:)) thanks ek twn proterwn Quote
FiX Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 To Staff Tou DeathWhisper Einai Apo Staff Sto MxC opws o admin XxRxX(Global Mod),Fakoukas(L2 Mod). ara simperasma ? ;D Quote
punkstar69 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 akoma kalutera :-P den gnoriza leptomeries.. loipon.. any ideas?:o) Quote
KnightOfH3ll Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Mallon eisai POLI new edo. Otan eisai mod se MXC kai exeis server den ginete na douleuei kati sobaro. Kai an douleuei dior8onete amesos. Quote
punkstar69 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 nomiza oti auto den exei na kanei me to poso new eisai alla poso vasi logikis skeftese :) kapoia pragmata gia na ftasoun na postaronte, shmainei oti leitourgoun arketo kairo.. kapoia alla isws na menoun epitides open. me aformi auto rotisa alla den vlepw kanenan diatethimeno na apantisei sovara. an eiste edw gia na kanete reply styl kraksimatos se paidia pou einai kainouria sto forum, kalutera min apantate kan giati dimiourgeite kai kakes entiposeis gia ena toso fimismeno community. Quote
KnightOfH3ll Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Den to eipa me kakia. Apla i8ela na apantiso sto post sou pou les oti den gnorizes leptomeries gia ton death wisper. Sou lew oti an kapoios edo einai mod kai exei kai server 8a breis poli diskola bug. Tora gia phx den 3erw. Quote
WishMakeR Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Swstos o Punk (: Egw prin 5 min ekana ena topic..Perimenw na dw apelpismenous na arxisoun na lene diafora sto topic mou gia na kerdizoun topic's kai tpt allo :/ Quote
jakarda Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 gia na kerdizoun topic's kai tpt allo Posts kerdizoun ;D Epishs, welcome to MxC punk... Oi mod edw pera opws o fafoykas kai o xxrxxx 3eroun ta pio kala bug...omws den ta postaroun kan prin ta ftia3oun :) Etsi prepei na vreis opws eipan kai oi prolalhsantes ena topic arxaio kai me mikro nohma, os bug pou na pianei! Quote
saxem7 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 den prokite na doulebei kanena explot apo ayto pou grafode ston deathweasper oso o admin toy einai dikos mas! oti grafete paei kai to koitaei logika! Quote
MarGaZeaS Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 lol eseis synaxiste na kanete posts oti pianei ston deathwhisper k o fakoykas k o xxRxx ta fixaroun... mn eiste toso malakes....... Quote
marina69 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 i magia pedia einai na skeftese 1 vima parapano apo tous allous kai na vriskis dika s bug kai na min ta les gia na ta diorthonoun ego exo vri merika alla opos eipa den ta leme se polous telos :P Quote
Vazelos Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 mia kali idea 8a itan na parakalages mexri na bere8ei kanenas kai na sou pei... (de milame gia l2deatgwisper edw apagoruete eheheh) Quote
ektelestis94 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ston l2deathwhisper den douleui oute ena bug giauto gg Quote
astraLized* Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 i magia pedia einai na skeftese 1 vima parapano apo tous allous kai na vriskis dika s bug kai na min ta les gia na ta diorthonoun ego exo vri merika alla opos eipa den ta leme se polous telos :P Esena se sumpathisa :P Quote
Recommended Posts