YourMotheR Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Lipon ena hack me to cheatEngine 5,5 pou se mena douleeui kanonika kai dn einai apla arithmos douleui!!dn ksero aman exei ksana postari kanis.. cheatEngine 5,5 download!! http://www.cheatengine.org/downloads.php Otan to kateuasete anigete to cheatengine 5,5 kai meta benete sto l2 kai ftiaxnete enan new char..otan bite pigenete sto cheatengine 5,5 kai patiste sto kobouteraki kai kato kato tha vrite to l2.exe patiste open kai grapste sto value to hp tou char.. kai meta patiste new scan first scan.. meta vgite ekso kai rixte ena elder kelti kai grapste to hp ksana sto value kai patiste ksana new scan first scan..... pali rixte allo 1 kai me to pou parete allo 1 lvl grapste to hp sto value kai patiste next scan kai kante next scan mexri na sas vgali found 2 kai patiste CTRL+A kai meta sto kokino velaki kai tha pane stin kato sira... tikarete kai ta 2 kai meta pali CTRL+A deksi click change record value kai tin zoi pou thelete!!! kai tha exete osi zoi thelete:))) ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ HEAL
MarGaZeaS Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ayto exei ksanaginei perimene na to vrw kai 8a to postarw...
ariskos Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 re pedia eleos me to cheat engine ... i douleia tou cheat engine ine na allazei ta dedomena stin mnimi etsi apo 100 hp mporeis na to kaneis 10000000 to thema ine apo ton server kathorizete to life sou ta stats buffs ktlp etsi otan se baresoun i kaneis heal i kaneis otidipote tha epanaferthei stin arxiki tou katastasi.. (to hp) etsi einai san na min to exeis bali kan..
bluster Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Den katalava tpt etsi pos to eksigis vale steps kai 2on simfono me ton aristo ta stat pou sou dini to cheatengine ta vlepeis mono esi
giorgarakis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 eine eikoniko file......... den pezei ariskos ta eipe ola
YourMotheR Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 ops?? alithia?? ma se emena merikes fores douleui :S
bluster Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ti merikes fores den to katalaveno. To hp mporei na anevenei alla mono gia sena mono esi to vlepeis
ronins Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oti nane.Xrisimopii to cheat engine eno stin pragmatikotita den xeri ti kani ... .
Recommended Posts