Tifε Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To Pack 8elei ananeosi Parakalo petmezis ftiaxto ligo pls.Min paei xameno.. Akoma 8eli Fix i Buffer giati kolaei polles fores.. Kai kati allo otan bazeis kati sta mob dld adena kai tin posotita bazeis 1 petaei 15++.
NexiM Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To Pack 8elei ananeosi Parakalo petmezis ftiaxto ligo pls.Min paei xameno.. Akoma 8eli Fix i Buffer giati kolaei polles fores.. Kai kati allo otan bazeis kati sta mob dld adena kai tin posotita bazeis 1 petaei 15++. Ontws Kane Kanena UpDate Sto Pack Sou...Oso Gia Ts Buffer ......Kollaei Pote??Otan kaneis Kapoia Alagi Sto Server??? Gia Ta Adena shift + G pigeneis sta Drop(s) Kai To Ftiaxneis Opws Thes......
anemize Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 An i dot exi klisi gt na katevasouem to pack pos tha fix afta pou xriazonte??? thelo an download to pack kai den ksero posa bugg exi :P ligo help:D??
Captian Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 hi in this pack where can i find the l2jdb.sql to be execut bach files
stoler1995 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ta spaei to share omws o kosmos gemise apo ayto to dot pack!
skoupas Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Petmezi Mia buffer re c dn mporo na vro s olo to maxcheaters gia tin akrivia exo prob kai me ton hight priest dn kanei clan k ally an kses ase ena post k pes m ti na kano :)
IamTheHackeR Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 oreo pack einai alla to mono problem einai me ton gatekeeper eprepe na anevaseis ligo to collision gt dn fenonte ta podia!
skoupas Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Petmezi evala to pack k gamaei einai ola ta lefta mono mikro fix ithele k telika me tin buffer kati ekana :P
kamikazi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 an mporei kapoios na me help eno einai ola komple ston server l2dot milame dn mpenei sto login k i no-ip eini sosti alla pali .... opoios kserei na valei ena post pls
kamikazi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tou petmezi einai ayto alla tespa to exo k me kanoun noobish error pos mporo na to diorthoso?
Belzebul Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tou petmezi einai ayto alla tespa to exo k me kanoun noobish error pos mporo na to diorthoso? Δεν μπορείς.
Recommended Posts