L2Exploits.ForMe Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Loipon peite oti bikate jail kai tha eiste gia 10 ores mesa leme loipon patate http://cheatengine.org/downloads.php kai katevazete tin Cheat Engine 5.4 telos panton afou trexei to anoigete kai molis anoixei pano aristera exei enan upologisti p anabosveinei patiste kai pigente to pinakaki katw kai kapou leei Lineage II patiste ekei meta deksia terma grafei Enable SpeedHack patiste ekei kai to proto koutaki kante t 500,0 kai meta tin epilogi kato Enable h kati tetoio kai pernaei h wra mexri p vgenete Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 mporeis na valeis kai kapio screen me to cheat engine i tou l2 na einai pio 3ekathara? Quote
TryMoaR Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pff blkia!!! Auto to kanei na fenete sto Pc mono oti k kala pernaei grigora Den kanei tpt den allazei tin wra pou eisai mesa jail! Quote
L2Exploits.ForMe Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 aggelos to exw kanei se 10 servers kai poianei kai extreme tha prospathiso Quote
geo13 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Pff blkia!!! Auto to kanei na fenete sto Pc mono oti k kala pernaei grigora Den kanei tpt den allazei tin wra pou eisai mesa jail! +1 to exo dokimasei cheat engine mono se single games :D Quote
kissmeordie Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 mporeis na valeis kai kapio screen me to cheat engine i tou l2 na einai pio 3ekathara? gia video gia na mathete pos ginete parakalo kante search sto youtube tha to dite :D kai ayto einai poli kalo Quote
yol2goldyo Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ti kalo re me koroideueis? to cheat engine epidra MONO ton ipologisti sou se online games panta Quote
Recommended Posts