xXxToXiCxXx Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ζηταω συγγνωμη αν δεν ειναι εδω το σωστο μερος να κανω post.Αν δεν ειναι να γινει move. Λοιπον εχω ενα προβλημα. Εχω βαλει ενα buffer μεσα στοn server.Ολα κανονικα με τα Buffs και τα html. Μολις γινει ενα buff τοτε μου "πεταει" ενα παραθυρακι και μου λεει Script Error. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει για την επιλυση αυτου του προβληματος θα ημουνα ευγομων. {Αν χρειαστει καποιο upload πειτε το παιδια :D} Ευχαριστω για τον χρονο σας !! Ο Buffer να σας βοηθησω ειναι απο L2 Zero.Ειναι μια γατουλα.
0 xXxToXiCxXx Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Distixos file gkarma se emena dn leitourgise.An yparxei kapoia alli lysh dekti
0 Kяaσh Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 file auto einai to problhma uparxei kapio problhma sta skill p allaxes ksanabale ta palia kai allaxe tin wra ton buff monos sou i alliws kane oti sou eipe i unique elpizw na se boh8hsa eixa kai egw auto to problhma.. Entometaksi xXxToXiCxXx Stamata To Double Post Gt to kaneis Sunexeia Diabase Ta rulles Ligo mias kai eisai New..
0 gkarmas Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Κάθε φορά που πάω να αλλάξω το "reuseDelay" val="αυτό" όμως, και κάνω //reload skills σε όποιο skill το αλλάζω μου βγάζει το ίδιο error. Κάτι άλλο φταίει. Γιατί θέλω να αλλάξω την χρονική διάρκεια των buffs και δεν το επιτρέπει ... ακόμη ψάχνω σε αυτό. Άν το ξέρει κανείς ας απαντήσει. Ευχαριστώ! :)
0 xXxToXiCxXx Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Agapite gkarma dn allazeis to reusedelay alla to time.Elpizw na voi8isa
0 xXxToXiCxXx Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Παιδια αυτη εδω η εντολη τι κανει?? st.getPlayer().restoreHPMP()
Question
xXxToXiCxXx
Ζηταω συγγνωμη αν δεν ειναι εδω το σωστο μερος να κανω post.Αν δεν ειναι να γινει move.
Λοιπον εχω ενα προβλημα.
Εχω βαλει ενα buffer μεσα στοn server.Ολα κανονικα με τα Buffs και τα html.
Μολις γινει ενα buff τοτε μου "πεταει" ενα παραθυρακι και μου λεει Script Error.
Αν μπορει καποιος να με βοηθησει για την επιλυση αυτου του προβληματος θα ημουνα ευγομων.
{Αν χρειαστει καποιο upload πειτε το παιδια :D}
Ευχαριστω για τον χρονο σας !!
Ο Buffer να σας βοηθησω ειναι απο L2 Zero.Ειναι μια γατουλα.
21 answers to this question
Recommended Posts