TorRento® Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 easy faction bug...Party me other faction loipon anigume 2plo parathiro ton char mas k ena bot aspro grafume /invite to name tou char mas kai patame me ton char mas ok meta me to bot pali grafume /invite auton p 8enakanume party k benei meta ama 8elume bgazume to bot :P
TryMoaR Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 E??den katalava ti ennoeis? e3iga ligo kalitera !!!!!!!!
`Gerero® Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 paidia dn einai tpt afto to bug einai dokimasmeno ton mafia to ksekinisan prota ta paidia tis clan m kai to kseroume apo tin arxi tou srv aplos me afto to bug kaneis ena white char dld dn dialegeis faction kai otan dn eisai se kapio faction mporeis na kaneis otidipote se opiondipote apo to kathe faction mesa se afto einai kai to invite kai etsi kaneis invite kai koofs kai noobs kai mporeis na exeis sto idio party atoma kai apo ta 2 factions
GGmanFTW Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 E??den katalava ti ennoeis? e3iga ligo kalitera !!!!!!!! liopn enoi.pos na valeis enemy se party(dld apo allo team)exeis mesa ton main char sou...anigis diplo para8iro(dual box)kaneis enan aspro(dld oti nane)kai kaneis party me opion nane(xoris na dilosis team to bot)afto itan telos..:P
TryMoaR Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 e k? se ti xrisimebei? oute adena den mporeis na bgaleis apo auto oute tpt!
R1aKoC Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 kala lene apo panw! dn exei ofelos! dn ktlvenw se ti xrisimeuei auto to pragma! kai asxeta pou to exw ksanadiabasei edw mesa
`Gerero® Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 kala lene apo panw! dn exei ofelos! dn ktlvenw se ti xrisimeuei auto to pragma! kai asxeta pou to exw ksanadiabasei edw mesa to share afto pisteuo pos egine gia na mas pei pos an exoume kapious friend sto antipalo faction kai theloume na milame se pt i genikos na eimaste mazemenoi oloi mazi kai na milame metaksi mas afto einai to kalitero
R1aKoC Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mporeis poli apla na kaneis pm! siga tcp dn 8elw na ksefigw apo to 8ema!
`Gerero® Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 re c akou eiste mia parea 4 atoma noobs kai 5 koofs kai thelete na milate mazi sto game ti tha kaneis??? pm??tha trelathite aftos o tropos einai o kaliteros pisteuo gia afto to pragma
jimis1 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 1.Incoming na milas ellinika sta topic sou sto greek section dn katalaveno ti lessss 2.Iparxi edit kanto kai eksigiseto kalitera
`Gerero® Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 1.Incoming na milas ellinika sta topic sou sto greek section dn katalaveno ti lessss 2.Iparxi edit kanto kai eksigiseto kalitera file kita to proto m post sto topic dn mporo na ksanagrafo ta idia to exo pio analitika
Recommended Posts