cursedman5 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 gia sas pedia akouste ti bug vrika to xo dokimasi se gracia kai m piase dn to xo dokimasi se intetrlue akouste lipon pite oti exoume main necro kai ena sub doomi ftiaxnis ta cp pot kanonika me to main s meta alazis sub se doomi ftiaxnis ta cp pot me doomi meta alazis se main kai kanis cancel subcluss to doomi kai vazis ena allo meta me to new sub tha kanis cp pot kai paei legodas Quote
astraLized* Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Se osous server exw dokimasei na vgalw cp k meta na alaksw sub den ginotan..Milaw gia interlud server!Se gracia isws na pianei..Tha dokimasw..tnx Quote
Nija22 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Se osous server exw dokimasei na vgalw cp k meta na alaksw sub den ginotan..Milaw gia interlud server!Se gracia isws na pianei..Tha dokimasw..tnx nomizo oti prepei na kripseis to post, mexri k ego p dn exo ta post katalava(gia 3) ;p Quote
astraLized* Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 nomizo oti prepei na kripseis to post, mexri k ego p dn exo ta post katalava(gia 3) ;p den mporw na to kanw hide..pataw stin epilogh additional options k den mou vgazei kamia epilogh : Hide post.. e ti na kanoume twra dax.. Quote
TryMoaR Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 1. den mporeis na kaneis sub dominator(pfff) 2.auto den ginete (egw to dokimasa se interlude alla tpt) 3. tha baretheis na kaneis sinexws cansel gia ta cp potion! Quote
cursedman5 Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 berdeutika nai dn boris na kanis sub doomi alla re pedia emena m petixe Quote
R1aKoC Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 sds spam reported to moderator!! sorry, but respect the rules! egw to eixa dokimasei se interlude alla dn epiane!! twra se gracia kai pali dn nomizw afou einai update! siga min exei auto to bug! dn mou fenete kai poli logiko sto gracia! Quote
TryMoaR Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Einai PoLi pSema GiA na PiAsEi !!!!!! AutO MporeI nA PiAneI mono StoN CORE!!! Quote
Recommended Posts