Graviton Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Thelw na perasw to My Custom Pack Backup tou strike kai thelw na metafero ta account ton pexton mporei na me boithisi kapoios? Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ta account kai auta pou exei o kathe char san items . Clan kai ta alla den me endiaferoun dioti einai merikes meres o server kai exei akomh liga atoma Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Kai san 2h erwtisi tha einai logika pws kanw se liges meres apo Gracia Part2 se Final update xwris na xasw ta basika pou exei o server. Opws tous Teleporter Accounts ta Server Preferencies. Alla san arxei eina kala na ksere pss tha ginoun ta account molis peraso to Backup tou strike Quote
0 Kwlotoumpas Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ean xrisimopoieis idia version twn pack kane backup sto ena pack p exei t accountsk meta sto sql tou allou server patise restore backup kai epele3e oti exeis na kanei me tous chars.P.X. accounts,characters etc kai gia ta items perna to sql twn items. Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 exw to Backup alla otan pernaw to 2o tou strike meta apo pou dialego gia paradeigma accounts apo to backup pou exw kanei? Quote
0 Kwlotoumpas Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Sto restore backup patas panw sto 'Object Selection' anoigeis to table kai 3eclickareis to 1o koutaki.Kai meta dialegeis opoia 8eleis ec kai patas start. Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 to dokimazw elpizw na to katafero. an eisai ligo akomh on tha me ipoxreones Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 egine alla ginetai kapia malakia me ena npc To ekana spawn kai otan paw na to piasw Target kollaei o char mou. Ksereis kati pou na mporw na kanw Delete to NPC xwris na to parw target? Quote
0 Kwlotoumpas Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 /target (name tou npc) kai meta delete.Kalinuxtizw ;) Quote
0 Graviton Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 nai alla apo oti blepw ston npc teleport sta spawn den me paei leei no spawn id 5001 found Quote
0 Graviton Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 To ksanaperasa alla twra me paei sta tp alla ta macro mou petakse kai ta skill pou eixa perasei alla auto einai kati pou ginetai. Mia alli erwtisi. Ta update gia to gracia. Dld ta neotera update gia Bugs pou ta brisko kai pws ta pernaw ? Exw navicat 8.1 Einai dyskolo? Quote
Question
Graviton
Thelw na perasw to My Custom Pack Backup tou strike kai thelw na metafero ta account
ton pexton mporei na me boithisi kapoios?
13 answers to this question
Recommended Posts