Jump to content

Recommended Posts

Posted

Έχω να χρησιμοποιείτε αυτό το εκμεταλλεύονται για αρκετές μέρες τώρα με εμένα και ένα άλλο πρόσωπο.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται δύο ή τρεις χαρακτήρες ανάλογα με το επίπεδο αφεντικό θέλετε να σκοτώσουν. Χρειάζεται ένας προφήτης, ένας SPS ή sorc, και ένα alt οποιασδήποτε κλάσης, oh, καθώς και ένα μωρό για ζώα συντροφιάς (kookabura, βουβάλου, ή Κούγκαρ).

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με σχεδόν κανένα αφεντικό, αλλά θα χρησιμοποιούν ένα 50 LVL αφεντικό ως παράδειγμα από το ότι είναι κυρίως αυτά που έχω κάνει.

Για να σκοτώσει ένα επιδρομή αφεντικό χρειάζεστε ένα κατοικίδιο ζώο ότι είναι 10 επίπεδα πάνω από το αφεντικό, τόσο σε επίπεδο μου παράδειγμα 60. Δώστε το κατοικίδιο ζώο σας alt ότι είναι στο ίδιο επίπεδο από το αφεντικό ή μικρότερη (στην περίπτωση που το υψηλότερο είναι το αφεντικό συνηθίζει πτώση τίποτα). Χρησιμοποίησε προφήτης για να σας δώσει την επιδρομή αφεντικό πλήρη buffs επίθεση, και τα ζώα συντροφιάς bezerker πνεύμα (αυτό μόνο κιτρινωπός !!!!). Χρησιμοποιήστε το nuker να καλέσει είτε την Blazing δέρμα ή πάγωμα του δέρματος, ανάλογα με την κατηγορία.

Τώρα με alt χαρακτήρα σας στείλουμε το κατοικίδιο να επιτεθεί στην επιδρομή αφεντικό. Το κατοικίδιο ζώο θα πάρει απολιθωμένα και δεν λαμβάνουν καμία ζημία από την επιδρομή αφεντικό, αλλά το αφεντικό θα λάβουν ζημιά πίσω από τα ζώα συντροφιάς, λόγω του παγώματος / Blazing δέρμα. Αν το αφεντικό doesn't die επιδρομή στο χρόνο, μόνο rez σας κατοικίδιο, αρνούμαι αυτό και να το στείλει πίσω στο αφεντικό.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με κάθε επίπεδο αφεντικό όσο κατοικίδιο σας είναι αρκετά υψηλή για να απολιθωμένα από αυτό. Επίσης, αν το ζώο είναι πάρα πολλά επίπεδα πάνω από το αφεντικό του συνηθίζει λαμβάνουν αρκετή ζημιά για να πειράξει το αφεντικό. Θέλετε να σας κατοικίδιο να είναι μεταξύ 10 και 18 επίπεδα πάνω από τα αφεντικά που κάνετε.

Εκτός από τις σταγόνες έχετε τρελός XP. Έκανα αυτό με ένα επίπεδο 52 χαρακτήρα κλητεύεται το κατοικίδιο και τον χαρακτήρα να ήταν περίπου 40% του επιπέδου από κάθε αφεντικό lol. Βεβαιωθείτε ότι δεν χαρακτήρων του κόμματος με το κατοικίδιο ζώο είναι πολύ υψηλό για το αφεντικό ή να μην μπορεί να μειωθεί τίποτα. Εάν το κατοικίδιο του καλούντος είναι το μόνο πρόσωπο στο κόμμα, το κατοικίδιο ζώο θα πάρει XP που θα μπορούσε να είναι ένα κακό πράγμα, αν θέλετε να κρατήσετε σε ένα ορισμένο επίπεδο, για την εκμετάλλευση πάντα το ίδιο αφεντικά. Έκανα με δύο χαρακτήρες που ήθελα να powerlevel στο κόμμα, ώστε ποτέ δεν μου κατοικίδιο επιπέδων.

Αυτό δεν λειτουργεί με δράκους, ή κλήτευση, Baby μόνο τα κατοικίδια ζώα.

Σημείωση: Αν το αφεντικό έχει επιδρομή Τσιράκια, η Τσιράκια μπορεί να σκοτώσει το κατοικίδιο πριν το αφεντικό έχει χρόνο να ρίξει σκληρύνω. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το χρησιμοποίησα μου προφήτης για να επιτεθεί το αφεντικό πρώτη, στη συνέχεια διαβιβάζεται στην κατοικίδιο αμέσως μετά, ενώ η Τσιράκια ήταν στην προφήτης. Τότε θα ισχύει συνδεδεμένοι προφήτης μου και το αφεντικό agroed τα ζώα συντροφιάς και πέθανε. Σίγουρα πολύ πιο εύκολο για σόλο αφεντικά, αλλά κάνουν ακόμη-σε θέση με την ομάδα αφεντικά.

Posted

palio kai exei 3anaginei post...  kane ena search..  kai ayto prepei na einai c/p kai metefrasmeno me enan traslator h an to egrapses esy den 3ereis na milas thn glwssa s..

Posted

einai sigoura cp kai metrafrasmeno apo translator gt to raid boss to leei afentiko opos blepete parapano

O prophet...profitis...

Θέλετε να σας κατοικίδιο....

Εκτός από τις σταγόνες έχετε τρελός XP...

Τώρα με alt χαρακτήρα σας στείλουμε το κατοικίδιο να επιτεθεί στην επιδρομή αφεντικό...

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με σχεδόν κανένα αφεντικό, αλλά θα χρησιμοποιούν ένα 50 LVL αφεντικό ως παράδειγμα από το ότι είναι κυρίως αυτά που έχω κάνει...

Αν το αφεντικό έχει επιδρομή Τσιράκια, η Τσιράκια μπορεί να σκοτώσει το κατοικίδιο πριν το αφεντικό έχει χρόνο να ρίξει σκληρύνω

Kai polla alla p varieme...

Perimeneis na ta katalavoume ola afta?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...