Jump to content

Recommended Posts

Posted

1: otan kaneis to cheatengine  den fenete to + mwno to xrwma dld kaneis + 40 to wep s k pas epanw sto wep me to pontiki 9 s di3ei to kanoniko t + p.x +2  =/ xerwme amma to katalaves xD

• 2 weeks later...
Posted

[hide]Hi paidia...!Simera vrika kati apistefto,opote den nomizw na exei xanaginei post...

an exei xanaginei lipamai...[glow=red,2,300][/glow]As arxisoume loipon.Xroiazomaste Cheat Engine 5.4 h 5.5 (thn katevazoume apo edw :http://www.cheatengine.org/downloads.php).

1o vima:Anoigoume Cheat Engine kai patame to kompouteraki pou einai pano aristera

2o vima:Epilegoume to L2.exe

3o vima:An exoume to oplo mas +1 vazoume 1 an to exoume +2 vazoume 2 klp...

4o vima:Oti vroume to kattevazoume me to kokkino velaki

5o vima:Patame Change Value--->Record

6o vima:Vazoume ton arithmo (p.x) 16

7o vima:Mpainoume sto Lineage kai vlepoume to oplo mas na lampei me to antoistixo xrwma tou server(ston l2gold sto +16 einai portokali)kai otan pame panw sto weap leei +16...PROSOXI:Den prepei na to klikaroume gt etsi 8a fanei to P.attack/M.attack tou.

8o vima:To kanoume foto

9o vima:Kanoume Pm se enan Gm kai tou leme:''Gm to oplo mou exafanistike mistiriodos kai to 8elw piso..'' p.x.Ekeinos 8a sou pei 8elw foto sto tade e-mail.(Toulaxiston ston gold auto simvainei)Meta stelneis tin foto kai eisai etoimos  :P

10o vima:Apolauste to lineage... :P[hide]

den nmzw na pianei gt ama itan etsi pame se enan nooboserver x10000 pernoume dinasty lf ktlp grafoume to idio name kai ola ta alla pigenoume se mia perioxi p 8a einai idia me oles tis alles ston server p 8eloume ta item bgazoume photo kai tin stelnoume den nmzw na piasei kai tecpa otan epeza l2gold egw prin 2 xronia oi gm den itan toso xazoi tora den kserw kai btw tora o gold einai gtp kai den exei kai atoma!
Posted

pff sr kiolas ala prepei na einai ligo xazos o gm gia na t dwsei sr kiolas..ala to l2 einai enas tropos zwhs o gm mono na boi9aei mpwri k apo tixon scam me bug px trade  ama einai o alos psiloka9isterimenos t fteei o gm na t dwsei piso ;)

Posted

pff sr kiolas ala prepei na einai ligo xazos o gm gia na t dwsei sr kiolas..ala to l2 einai enas tropos zwhs o gm mono na boi9aei mpwri k apo tixon scam me bug px trade  ama einai o alos psiloka9isterimenos t fteei o gm na t dwsei piso ;)

prepi na o maxtor na vali kanones gia ta reply omg iste 2009 ine kai siga to sovaro topiC pos na koroidepsis gm les kai h gm ine xazi