kx7 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kalispera paidia isos eimai se la8os section alla mou fanike i moni toso ikia se afto pou 8elw anyway an exw kanei la8os kapoios moderator na me metakinisi.... Sto 8emamas 8elw an exei kapoios kamia idea i akoma kalitera kapio Nobless manager na mou dosi gia L2jfree c6 pack.... Exo dokimase 3-4 diaforetikous manager kanenas den m kanei I caradine m ta exei pai3ei kai sin afto den iparxi kai to nobless quest ston fakelo jscript/quest pou 8a eprepe na ipirxe.... Kamia lisi kaneis????? www.L2Blacklist.ucoz.com
kx7 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ox Sorry my Friend my fulse :S.... Some Moderator pleace move me... Soz again
DeMeNs0s Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kalispera paidia isos eimai se la8os section alla mou fanike i moni toso ikia se afto pou 8elw anyway an exw kanei la8os kapoios moderator na me metakinisi.... Sto 8emamas 8elw an exei kapoios kamia idea i akoma kalitera kapio Nobless manager na mou dosi gia L2jfree c6 pack.... Exo dokimase 3-4 diaforetikous manager kanenas den m kanei I caradine m ta exei pai3ei kai sin afto den iparxi kai to nobless quest ston fakelo jscript/quest pou 8a eprepe na ipirxe.... Kamia lisi kaneis????? www.L2Blacklist.ucoz.com wrong section greek boy.that means for people like YOU has been proven that you're just a... retard.
Recommended Posts