Jump to content

Μεγάλος Lineage 2 Διαγωνισμός


Recommended Posts

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στο MAD διαφημίσεις για έναν lineage 2 διαγωνισμό με πλούσια δώρο κλπ και σίγουρα θα έχετε δει αφίσες στο net τις γειτονιάς σας, εγώ θα σας εξηγήσω με λίγα λόγια τι είναι αυτός ο διαγωνισμός.

 

67685602.jpg

 

Αναλυτικοί όροι και κανόνες συμμετοχής

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αυτός είναι ένας διαγωνισμός ικανότητας βασισμένος στην δημιουργικότητα, δυσκολία, και συνολική εκτίμηση εκάστης συμμετοχής (ο "Διαγωνισμός"). Οι συμμετέχοντες πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα προκειμένου να συμμετάσχουν

 

1) Ζητήστε τον Δωρεάν ειδικό κωδικό περιορισμένης χρονικής διάρκειας και εγγραφείτε στο παιχνίδι, δημιουργώντας το δικό σας Lineage II Official Account

2) Όταν φτάσετε στο επίπεδο 25 του παιχνιδιού στον LUNA official server στείλτε ένα μήνυμα e-mail στην διεύθυνση lineageIIcontest@ncsoft.com με το θέμα του μηνύματος να ξεκινάει με την φράση “Lineage II Internet Cafe competition”. Στο email πρέπει να συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες στα Αγγλικά.

Α. Το όνομα χρήστη forum που χρησιμοποιείτε. αν έχετε εγγραφεί στο forum, στα Αγγλικά

B. Το όνομα του λογαριασμού σας στο Lineage® II (το όνομα που χρησιμοποιείτε για να κάνετε log in στο παιχνίδι), στα Αγγλικά

Γ. Τον Ειδικό κωδικό που σας δόθηκε από το internet café για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας (account)

Δ. Το όνομα που έχετε δώσει στον κύριο χαρακτήρα σας, στα Αγγλικά

Ε. Το Όνομα και το Επίθετο σας, με Αγγλικούς χαρακτήρες

ΣΤ. Την ηλικία σας, στα Αγγλικά

Ζ. Πόλη και Χώρα κατοικίας, στα Αγγλικά

Η. Τηλέφωνο επικοινωνίας (το τηλέφωνο αυτό δεν θα δοθεί σε κανέναν άλλο και θα χρησιμοποιηθεί μόνο ως μέθοδος επικοινωνίας για τον Διαγωνισμό)

Θ. Πλήρη ταχυδρομική διεύθυνση, στα Αγγλικά

 

3) Επισυνάψτε (attach) στο μήνυμα e-mail την αίτηση συμμετοχή σας, η οποία πρέπει να είναι σε μορφή JPG ή BMP. ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμμετοχές με άλλη μορφή αρχείου ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές. Το μέγεθος του αρχείου της αίτησης συμμετοχής δεν παίζει ρόλο. Η αίτηση συμμετοχής σας πρέπει να περιέχει μία εικόνα (screenshot) μέσα από το παιχνίδι, με τον χαρακτήρα σας να έχει φτάσει επίπεδο 25 ή υψηλότερο στον LUNA official server, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, και έχοντας χρησιμοποιήσει έναν από τους ειδικούς κωδικούς που διανέμονται από τα internet café. Ο χαρακτήρας πρέπει να βρίσκεται στον LUNA official server. Το screenshot μπορεί να είναι από οποιαδήποτε περιοχή του παιχνιδιού.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση υλικού που ΔΕΝ ανήκει στην NCsoft® ή σε εσάς. Η συμμετοχή σας δεν πρέπει να προσβάλλει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής, διανοητικής ή / και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, σήματα κατατεθέντα, υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας τρίτων ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο να αντίκειται στο Νόμο. H NC Interactive, Inc. και η NCsoft Europe Limited (στο εξής, ο “Διοργανωτής”) θα συλλέξουν προσωπικά δεδομένα για τους συμμετέχοντες. Οι πληροφορίες αυτές υπόκεινται στην πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων (Privacy Policy) που βρίσκεται ανηρτημένη στις σελίδα http://eu.plaync.com/eu/help/privacypolicy/, και τα δεδομένα αυτά μπορεί να μεταφερθούν στις ΗΠΑ για επεξεργασία από την NC Interactive. Υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής σας, συναινείτε στην μεταφορά και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων κατά τα ανωτέρω.

 

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν παραληφθεί μέσω email έως τις 23:59 της 17ης Μαΐου 2009 (“Τέλος του Διαγωνισμού”) και πρέπει να είναι στα Αγγλικά. Δεν γίνονται δεκτές άλλες μορφές συμμετοχής. Όριο: μία συμμετοχή ανά άτομο.

 

Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για χαμένες, καθυστερημένες, ελλιπείς, λανθασμένες, ακατανόητες ή απεσταλμένες σε λάθος διεύθυνση συμμετοχές, οι οποίες θεωρούνται άκυρες. Η χρήση ψευδών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, username, ταχυδρομική ή ηλεκτρονική διεύθυνση), ακυρώνει αυτόματα την αίτηση συμμετοχής. Η χρήση απαξιωτικών, ρατσιστικών, σεξιστικών, απεχθών ή άλλων υλικών, μηνυμάτων ή και σχολίων, τα οποία ο Διοργανωτής θεωρεί απρεπή ή/ και προσβλητικά θα ακυρώνει την αίτηση συμμετοχής. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία ευθύνη για δυσλειτουργία στο λογισμικό ή στον εξοπλισμό, για απώλεια ή αδυναμία σύνδεσής με το διαδίκτυο, για μη διαθεσιμότητα του server, λόγω τεχνικών ή άλλων προβλημάτων, καθώς επίσης και για καθυστερήσεις, ατέλειες ή άλλα προβλήματα στη σύνδεση με το διαδίκτυο. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη αυτού κρίση, να ακυρώσει τη συμμετοχή από αυτόν και κάθε άλλον διαγωνισμό, που αυτός διοργανώνει, οποιοδήποτε άτομο, που κατά την κρίση του Διοργανωτή παραποιεί τη διαδικασία συμμετοχής ή τη λειτουργία του Web Site ή οποιαδήποτε άτομο παραβαίνει με οποιονδήποτε τρόπο στους κανόνες που αποτυπώνονται στο Lineage® II User Agreement. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει, ακυρώσει, τερματίσει αυτό το Διαγωνισμό στο σύνολο του ή εν μέρει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, εάν κατά την κρίση του Διοργανωτή ο Διαγωνισμός, μεταβληθεί, αλλοιωθεί ή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, όπως έχει προγραμματιστεί, λόγω ιών, σφαλμάτων, αλλοιώσεων, μη εξουσιοδοτημένων παρεμβάσεων, τεχνικών λαθών ή για άλλους λόγους, που είναι εκτός της σφαίρας ελέγχου του Διοργανωτή. Ημιτελείς συμμετοχές είναι άκυρες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

 

 

Δώρα

Στους νικητές προσφέρονται τα παρακάτω δώρα

* 1 Gaming PC αξίας 1500€

INTEL QUAD CORE Q8300 2,50 GHz, ATI HD4870 ASUS 1GB DDR5 PCIEX16 256, M/B INTEL BOXDG35EC, RAM 2x KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/2G, HDD 3.5'' WD SATA II 640GB 7200 32MB WD6401AALS, DVDRW SAMSUNG 22 SATA S/W L/S, DESKTOP MOUSE & KEYBOARD SET MICROSOFT MEDIA DESKTOP 1000 USB EN WIRELESS, ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ RAPTOXX 500W PFC RT-500ABP Monitor LCD 23'' DELL S2309WFP WIDE MS Windows XP Pro.

 

* 2 Gaming PC αξίας 2x 700€

INTEL CORE2DUO E8400, ATI HD4850 GIGABYTE DDR3 512MB PCIE2.0 HDM, M/B INTEL BOXDG35EC, RAM 2x KINGSTON DDR3 KVR1333D3N9/1G, HDD 3.5'' WD SATA II 640GB 7200 32MB WD6401AALS, DVDRW SAMSUNG 22 SATA S/W L/S, DESKTOP MOUSE & KEYBOARD SET MICROSOFT MEDIA DESKTOP 1000 USB EN WIRELESS MONITOR: LCD 20'' SAMSUNG SM 2053BW - DVI MS Windows XP Pro.

 

gift3.jpg* (3) Netbook DELL Inspiron Mini 9’’ αξίας 3x 350€

 

gift4.jpg* 3 Κινητά PDA HTC P3452 WiFi 3G Touch αξίας 4x 400€

 

gift5.jpg* 3 συστήματα GPS Pioneer Avic S2 αξίας 3x 530€

 

gift6.jpg* 40 Multimedia Συστήματα Ηχείων 5.1 HT 610 αξίας 40x 170€

 

gift7.jpg* 60 Επιτραπέζια Παιχνίδια Στρατηγικής αξίας 49,99€

 

gift8.jpg* 60 Multimedia Συστήμα Ηχείων για Φορητό υπολογιστή NB100 αξίας 39,99€

 

* Συλλεκτικά T-shirts Lineage II, Ταινίες και Σειρές Επιστημονικής Φαντασίας σε DVD, εισιτήρια για τους κινηματογράφους Odeon, και πολλά άλλα !!!

 

Εάν κάποιοι από τους νικητές δεν είναι δυνατόν να εντοπιστούν μέσω της διεύθυνση e-mail που έχουν δηλώσει, ή δεν απαντήσουν υπογράφοντας και επιστρέφοντας σε εμάς προς απόδειξη εντός δέκα πέντε (15) ημερών από την αποστολή σε αυτούς του ενημερωτικού για την ανάδειξή τους ως νικητές e-mail, τη βεβαίωση ανακήρυξης τους ως νικητές, ή αρνηθούν ή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να αποδεχθούν το Δώρο, το οποίο θα τους έχει κληρωθεί, αυτό θα δοθεί στον επόμενο στην κατάταξη νικητή, στις 31 Ιουλίου 2009. Οποιοδήποτε Δώρο δεν διεκδικηθεί από επόμενο νικητή δεν θα αποδοθεί. Τα Δώρα δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Δεν επιτρέπεται ανταλλαγή των Δώρων με μετρητά ή με άλλα Δώρα ή/και υπηρεσίες. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει άλλο Δώρο, από αυτό που έχει αρχικά ανακοινωθεί, ίσης αξίας. Οι φόροι που τυχόν προκύψουν επί των δώρων (συμπεριλαμβανόμενων χωρίς περιορισμό, φόρων εισοδήματος, ή /και παρακρατηθέντων) βαρύνουν αποκλειστικά τους νικητές. Αν ένας νικητής είναι κάτω των 18 ετών, ο γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας του πρέπει να υπογράψει και αυτός τα σχετικά έγγραφα, προκειμένου να λάβει ο ανήλικος αντο Δώρο που του έχει κληρωθεί.

 

Τα ονόματα και username των νικητών και των επιλαχόντων και η διεύθυνσή τους θα ανακοινωθούν στο Lineage® II web site (http://www.lineage2.com). Για λόγους ενημέρωσης της κοινότητας των παικτών, οι νικητές άνω των 18 ετών μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις, να δώσουν προσωπικές πληροφορίες ή να δώσουν μια φωτογραφία τους στο Διοργανωτή. Οι νικητές μπορεί να αρνηθούν να δώσουν όλες τις πληροφορίες της προηγούμενης φράσης για δημοσίευσή τους στο web site. Αυτές οι πληροφορίες θα χρησιμοποιηθούν για να ανακοινωθούν τα στοιχεία του νικητή στην σελίδα http://www.lineage2.com, αλλά δεν είναι απαραίτητες για την διεκδίκηση του Δώρου.

 

Διάρκεια

Ο Διαγωνισμός ξεκινά στις 00:01πμ ώρα Ελλάδος στις 5 Μαΐου 2009 και τελειώνει στις 23:59 ώρα Ελλάδος στις 17/5/2009.

 

Πηγή: beacon

Link to comment
Share on other sites

To exo diabasi alla prepi na pas se net kafe gia na kanis acc ...

 

Ναι πας σε ένα net και ζητάς έναν κωδικό που δημιουργείς το ειδικό account για τον διαγωνισμό, εάν είσαι ανήλικος πρέπει κάποιος ενήλικας να δώσει τα στοιχεια του αλλιώς δεν μπορείς να τον πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

Egw exw ena apo oLLa p dinoune prize g auto dn paw ^^...

 

πες μου ότι έχεις επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής να ραΐσω κάτω να γελάω xD

Link to comment
Share on other sites

πες μου ότι έχεις επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής να ραΐσω κάτω να γελάω xD

dax auto dn to exw akoma :P
Link to comment
Share on other sites

Mpika to prwi apogebmataki hmoun 25 re siga to pragma :P

 

haha kamene egw eimai 5 (paizw mono 2 lepta :D)

Links reply removed (spam ftw huh ?)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...