Jump to content

[SHARE] Pos na trexi o Char sas Grhgora + Hero Style


Vkouk

Recommended Posts

Katarxas Kalispera..Gia na mpori o char sas na trexi grhgora pou mono esis 8a mporite na to vlepete 8a xreiastoume ena program..To CheatEngine http://cheatengine.org/downloads.php ..Afou to download kai to kanete install 8a prepete bebea na exete anoixto to l2..

Meta sthn photo pou sas dixno 8a patisete ayto kai 8a diale3ete to l2.exefjnvur.jpg...Meta tha clickarete sthn photo pou sas dixno kai sto speed 8a valete poso grhgoros thelete na gini.Ego vazo 4,0.width=640 height=400http://i41.tinypic.com/15rnnzn.jpg[/img]..Meta patate First Scan kai 8a deite oti o char sas trexi pio grhgora..PROSOXI..!!Mhn to xrhsimopoihsete gia tpt allo..

 

Kai to deutero bug pou pisteuo oti ayto boreite na to 3erete..Gia na feneste Hero pou mono eseis to vlepete patiste ///hero kai 8a deite oti 8a feneste Hero..Ayto dn ginete me CheatEngine oute kanena program alla aplos to grafis kai fenese...

PS:Ayto pianei se merikous Server.

to cheat engine einai ena programma p mporei apla na kanei ta pragmata na koinountai pio grhgora mono sto pc p to kanei use...Btw thanks..All to hksera!!
Link to comment
Share on other sites

ANAROTIEME NA THA BORUNA I ALI NA SE KANUNE TARGET AFTO THA M XRISIMEVE SE PVP GT PEZO SE ENA FULL PVP SERVER KE EKI INE OPIOS KANI PROTOS TARGET

file fisika kai mporoune ne se kanoune target....mayto apla ola sto game kinountai grigora...akoma kai ta terata einai san na exoune superhaste... dn ginetai tipota mayto to pragma, apla meta an kaneis restart se gyrizei ekei pou arxises...
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

To cheatengine den exei dhmiourgh8ei gia online multiplayer games kai 8a sas ekshghsw ton logo parakatw.

AUTO POU KANEI TO CHEAT ENGINE EINAI NA ALLAZEI KAPIES APO TIS EKATOMYRIA DIEU8YNSEIS THS CPU SOU KAI ME AUTO TO TROPO NA DHMIOURGEI CHEATS ALLAZWNTAS H PARAKAMPTOTAS KAPIES DIEU8YNSEIS OI OPOIES MPOREI NA FYLAGONTAI APO XILIADES POINTERS ME XILIADES OFFSETS. DYSTHXWS OMWS TO CHEATENGINE DEN EINAI TOSO EKSYPNO GIA NA MPORESEI NA KANEI TO IDIO SE MULTIPLAYER GAMES KAI O LOGOS EINAI O EKSHS: KYRIWS TA PANTA SE ENA MULTIPLAYER GAME TA APOFASIZEI O SERVER KAI OXI O CLIENT (TO PC SOU).  APOFASIZEI APO TA OPLA POU EXEIS MEXRI TO SPEED MEXRI TO XP MEXRI TA PANTA KAI TA APO8HKEUEI SE PROSOPIKA ARXEIA TOU KA8E XRHSTH STON SERVER, AKOMA KAI NA EIXE TH DYNATOTHTA TO CHEATENGINE NA DIABASEI KAI NA PARAKAMPSEI EKATOMYRIA DIEU8YNSEIS THS CPU TOU SERVER, SIGOURA DEN EXEI THN DYNATOTHTA NA EXEI PROSBASH SE AUTA TA ARXEIA.

 

KAI TWRA GIA TO SPEEDHACK POU ANAFERATE: AUTO POU KANEI TO SPEEDHACK EINAI NA KANEI THN EPEKSERGASIA GRAFIKWN TOU PAIXNIDIOU NA TREXEI PIO GRHGORA KYRIWS MESW THS CPU. 8ELW NA KSERETE OTI MOU EXEI TYXEI PALIOTERA STON GNWSTO ELIXIR NA KANW TO SPEEDHACK KAI DOULEPSE KANONIKA. MHN AKOUW BLAKEIES TYPOU OTI OLOI TREXOUNE MAZI ME SENA. TO MONO POU TREXEI MAZI ME SENA EINAI OTI EXEI NA KANEI ME TO PAIXNIDI KAI OXI ME ALH8HNOUS XARAKTHRES. GIATI DEN PIANEI PLEON TO SPEEDHACK SE SOBAROUS SERVERS TOU LINEAGE: DIOTI PLEON O SERVER APOFASIZEI KAI GIA THN TAXYTHTA SOU. OTAN ESY BAZEIS SPEEDHACK O ALLOS PAIKTHS 8A SE DEI NA TREXEIS ALLA 8A SE DEI NA KSANAGYRNAS PISW, TO 8EMA EINAI OTI 8A SE DEI, OPOTE TO SPEEDHACK EPIASE, TO PROBLHMA EINAI OTI O SERVER SE KSANAGYRNAEI PISW LOGO THS PROSTASIAS POU EXEI. AN 8ELETE NA TA DEITE OLA AUTA STHN PRAKSH DOKIMASTE TO SPEEDHACK TOU CHEATENGINE STO HALF LIFE 2 DEATHMATCH MULTIPLAYER ME STEAM. APLA SAS LEW OTI EXW FAEI BAN APO TOUS PIO POLOUS SERVERS KAI GIATI EKEI PIANEI. DEN EINAI SERVERSIDED TO SPEED GI AUTO. OPOTE OTIDHPOTE EINAI SERVERSIDED EINAI POLY DYSKOLO EWS ADYNATO NA TO SPASEIS. AUTA APO MENA ELPIZW NA MHN SAS KOURASA

Link to comment
Share on other sites

ventic kita.. gia to proto to ixa dokimasi kai egw poli palia se ena server p epeza .. epiane.. oso gia to hero omos dn exi piasi pote.. opou kai na to dokimasa.. kai an piani 8a piani se kanena server me preconfig sh1t opos lei kai o commodus,allios dn pezi na piasi..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

to exw kanei k gw auto edw k kairo alla to 8ema einai blepeis na peigenei grhgora (opws eipate k seis einai ikoniko) alla afou pas apo thn mia akrh sthn allh meta se 3anapaei pisw se ena shmeio p einai kanonika esu ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...