Jump to content

Recommended Posts

Posted

NPC kai pws na to ftiaxeis.

loipon paidia exw psaxei monos m kai as mhn xerw html glwssa to epsaxa apo mesa apla kai mono thelei copy paste dokimasteto kai meta peste m...arxika tha sas pw oti oxi olodiko s npc apla ena npc to opoio dn tha xrisimopoihthei stwn server...opote kai to kanetai kati alo...loipon...As xekinisoume thn olh diadikasia poy xriazetai!

Arxika kanoume spawn ena npc p DEN tha xriastei stwn server mas...

P.X //spawn alexis apla Shift patimeno kai klick diplo sto npc gia na doume ti ID npc exei...

Afou to broume...to id t p me ayto kai ginetai k spawn opws paradigma o alexis exei //spawn 30841 (isos kai na mhn einai auto dn thumamai kala) apla meta to psaxnoume sthn database mas sthn exis sira:

C:\Server\gameserver\data\html ekei mesa tha pame sto "Merchant" (Xwris " ayta edw einai grameno)

meta sinexizontas patame to ID to opoio exei to NPC opws px 30841 kai apla edit me simiomatareio diladh dexi klick kai anoigma me simiomatareio...sinexizontas ekei mesa tha dite oti leei oti leei mesa to npc apla se edit panel ena paradigma na sas dosw gia na grapsetai einai san arxh gia na kaneis na benei se 2 panel dld na pataei weapon kai meta na paei px analogos mesa S weapon C weapon ktlp apla xekinontas me autwn edw tn tupo:

<a action="bypass -h npc_%objectId%_Buy 102">Onoma apo tn lista</a><br>

sto %objectid%_Buy 102"> to 102 einai ID apo lista paradigma patiste san command //buy 102 :) tha sas bgalei to shop kanonika :D loipon sinexizoumai prhn to kanetai olo ayto mhn xexasetai na grapsetai

<body> <html> meta omws sinexiste me autwn tn tipw apo kanw mhn xexasetai na baletai sthn arxh t tupou <br> kai sto telos kathe tupou </br> gia na mhn ta dixnei ola mazi...sinexizontas kanetai ola auta kai sto telos grafetai </html> </body> meta apla to apothikeyetai ws .html i ean exei to idio name k idia diefthinsh px opws eipa prhn C:\Server\gameserver\data\html\merchant kai epikolisei ekei meta kante to command stwn server //reload html kai dn tha xriastei restart tha sas dixei to apotelesma etsi kai tha to diorthonetai omws auto dn einai tpt p sas eipa poio poly bohtheia tha brite sto msn m to opoio einai: LifeOwner@windowslive.com.

Osoi sas barasei sto kefalh kai dn boreite DN THELEI PONOKAIFALO edw eimai egw gia esas kante me add kai me team viewer tha bw pc sas kai tha sas to dixw akribws kai to kathe simio pws k ti etsi k tha katalabetai!!!! kai GIA OPOIO ALO ERWTIMA OTI DIPOTE kante me add arkei na to xerw kai egw eimai gia esas THANKS KALH SAS SINEXEIA!

Posted

ala ntala.. k to ekanes ayto to post edw? ti einai edw exploits h pws na stineis server?

gia na xeroume k pu koitame vre paidi!

1) Diavase ton titlo ke ma8e ton logo pou dimiourgi8ike to topic.

FILE LATHOS SECTION CLOSE TOPIC APO EMENA

Den exis to dikeoma na na klinis topic. Afto ine aformi gia na xasis karma. Mono oi admin ke mod boroun na klisoun topics.

Exi ksanagini post -> http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=43804.0

2) post gia newbies -> http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=33620.0

3)To topic 8a eprepe na ixe dimiourgi8i edo -> http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?board=51.0

Anyway, ise neos edo. Tin epomeni fora na prosexis. Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...